pátek 25. srpna 2017

Orava bn40

Get without the ads. Unsubscribe from KARBON SK? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Orava BN-od 4Kč - Heureka. Od teraz už sa nemusíte báť krájania, pretože váš nôž už nebude nikdy tupý.


S touto elektrickou brúskou nabrúsite kuchynské i športové nože. Od teď už se nemusíte bát krájení, protože váš nůž už nebude nikdy tupý. S tímto elektrickým brouskem nabrousíte kuchyňské i sportovní nože. Safírové brusné kotouče naostří každou čepel. ORAVA BN-porovnaj ceny v obchodoch od 16.


A korongok megbízhatóan, goyrsan és egyszerűen megélezik a késeket. Technologiemi, kvalitou a designem představuje důstojnou konkurenci velkým světovým výrobcům. Chcete vedieť, či je cena 22. Elektrická bruska na nože má pro skvěle ostré nože zabudovány safírové brusné kotouče. Ty spolehlivě nabrousí čepel nožů rychle a jednoduše.


Brusku můžete využít na broušení kuchyňských i sportovních nožů. Technické parametry a specifikace: dvoustupňový ostřící systém, vodicí drážky pro čepel automaticky udržují potřebný úhel, přesné úvodní. Brúska je vybavená zafírovými brúsnymi kotúčmi, vďaka ktorým spoľahlivo a precízne nabrúsi čepele vašich nožov, a to ako kuchynských, tak športových. Tato bruska je vybavena safírovými brusnými kotouči, díky nimž spolehlivě a precizně nabrousí čepele vašich nožů, a to jak kuchyňských, tak sportovních. Summary of Tool PLEASE NOTE THAT WE HAVE UPGRADED THIS TOOL TO THE BNT-40X.


CLICK HERE FOR MORE INFORMATION! The BNT- rebar tying tool is lightweight and has a compact, easy to hold grip. Už nikdy Vás nebudou trápit tupé nože, s naší elektrickou bruskou si nůž dokáže nabrousit opravdu každý. Tie spoľahlivo nabrúsia čepeľ nožov rýchlo a jednoducho.


Brúsku môžete využiť na brúsenie kuchynských i športových nožov. Technické parametre a špecifikácie:dvojstupňový ostriaci systémvodiace drážky pre čepeľ automaticky udržujú potrebný uholpresné úvodné hrubé. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Pre lepší efekt a správny uhol ostrenia čepele je štrbina vybavená vodiacimi drážkami. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Spolehlivě nabrousí čepel pomocí safírových brusných kotoučů. Ostré nože symbolizují ten nejdůležitější nástroj každého kuchaře či kuchařky. Cena aj s poštovným (slovenská pošta) by bola 2eur s DPH. Vodicí drážky pro čepel automaticky udržují požadovaný úhel hrany čepele. Dál už hledat nemusíte!


Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky