pátek 11. srpna 2017

Pražírna kávy brno

Rodinná pražírna kávy v Brně - Penerini coffeE. Nakupujeme kávy z plantáží z celého světa s dohledatelným původem. Chceme zákazníkům ukázat, že káva může být kvalitní a čerstvá s příjemnou chutí po ovoci.


Vítejte na stránkách rodinné pražírny kávy. Nabízíme prodej zelené i čerstvě pražené kávy.

Vyhledáváme a pražíme pro Vás ty nejlepší kávové zrna arabik a robust z celého světa. Naši čerstvě praženou kávu balíme do třívrstvých sáčků bez mikroventilku. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled!


A ten malý sen jednou začali realizovat ve velké sny a vybudovali svými silami a srdcem tuto malou útulnou pražírnu kávy „GRAIN“ učili se pražit kávu, poznávat vůně, chutě, druhy kávy. Jejich vize nebyla kavárna jak je tomu dnes ve světe, ale naopak malá pražírna , kde lidé mohou cítit vůni a chuť pražené kávy. V Brně máme vlastní pražírnu kávy.


Kromě toho provozujeme i kamennou prodejnu a tento internetový obcho kde seženete vše potřebné pro přípravu kávy v domácích i profesionálních podmínkách.

Vytvořili jsme pro Vás lahodnou kávu vhodnou především do automatů a na espresso. RISERVA se vyznačuje extrémně jemnou aciditou, vulkanickou pěnou, výbornou hutností s chutí připomínající čokoládu, kde koncová chuť přechází do lískového oříšku a to vše s nepřehlédnutelnou sladkostí, jak už to u Brazilských káv bývá. V krátkých intervalech pražíme 1 jednodruhovou arabicu.


Vlastníme síť obchodů s kávou a kaváren. V našich kavárnách naleznete kromě kávy i dezerty vlastní výroby. Zakládáme si na osobním přístupu a přímém kontaktu s lokálními farmáři a pěstiteli kávy.


Právě to nám umožňuje dovážet, pražit a připravovat vysoce kvalitní výběrovou kávu s naším příběhem. Káva Monro: pražírna a prodej čerstvě pražené zrnkové kávy. Našim hlavním cílem je poskytnout zákazníkům tu nejlepší kávu. Od nákupu zelené kávy až po její balení klademe důraz na kvalitu, pečlivé zpracování, správné pražení a nakonec správnou technologii balení kávy.


Vždy jsme byli milovníci kávy , avšak postupen času nám nestačilo jen ji ochutnávat, ale chtěli jsme se stát i součástí příběhu. Jsme pražírna výběrové kávy. Nezůstali jsme jen u snu a proto Vám dnes můžeme nabídnout kávu, přesně tak, jak ji máme rádi my a podělit se o kousek našeho příběhu s Vámi.


Ochutnejte čerstvě praženou kávu z naší rodinné pražírny - nabízíme jednodruhovou kávu ze všech významných produkčních oblastí světa i vlastní směsi vybraných druhů káv. Skvělá pražírna v citlivě opraveném domku, která stojí za návštěvu již jen kvůli úžasné atmosféře. Kávu mají vynikající a obsluha je velmi pozorná a rychlá.


Za poslední měsíc navštíveno 2x a jak pojedu přes Strážnici, tak se určitě zastavím znovu.

La Boheme Cafe, pražírna výběrové kávy , nabízí čerstvě praženou kávu výjimečných odrů jedinečných chutí a aroma v šálku. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn.


Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Lazenskakava. Vyzkoušejte výběrovou kávy od brněnské pražírny kávy Fiftybeans.


Nejkvalitnější výběrovou kávu z celého světa pražíme přímo v Brně, tak abyste dostali vždy kvalitní a čerstvě praženou kávu. A to je pro ně nejdůležitější. Pravou odměnou je potom šálek té nejlahodnější kávy a také úsměv od spokojeného zákazníka, který je vždy ten nejpřísnější soudce. Neváhejte a navštivte naši Pražírnu a kavárnu Caffé del Saggio, Vaši baristé Kde nás najdete? Internetový obchod zaměřený na prodej kávy.


V naší nabídce najdete vše co je potřeba k odvápnění kávovaru. Naše filtry pro úpravu vody zajistí lepší chuť kávy. Nabídka kávovarů obsahuje nejznámější značky jako jsou DeLonghi, Jura, Melitta a Saeco. Provozujeme servis kávovaru DeLonghi a Saeco.


Přátelé, tak jsme se všichni dočkali! O víkendu bude zavřeno. Prosíme vás o dodržování pár nezbytných pravidel, abychom se zase brzy mohli vidět bez roušek. PRIMAcafé seznamovací balíček v nabídce ZDE Balíček druhů káv s rozdílnou chutí pro seznámení s kávou PRIMAcafé. Pro velký úspěch seznamovacího balíčku, jsme pro Vás připravili Degustační balíček.


Vážený zákazníku, zlepšili jsme celý systém a přidali nové funkce, včetně přenosu dat. Prosím zkontrolujte si pro jistotu Vaše přihlašovací údaje, hlavně Dodací a Fakturační adresu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky