pátek 21. srpna 2015

Bambusove osusky

Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Bambusové ručníky a osušky, které vás uspokojí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Sú odolné voči baktériám a plesniam a tiež veľmi rýchlo schnú.

Možné objednat online skrz náš e-shop. Ponúka výrobky českej značky Bonatex a mnohých ďalších známych európskych značiek, u ktorých vždy ručí za kvalitu produktov. Pri bambusových uterákoch je použité bambusové vlákno. Uteráky sú veľmi príjemné na dotyk, majú jemný hodvábny lesk. Osušky a uteráky môžu nasávať až 4x viac vlhkosti ako bavlna.


Jsou odolné vůči bakteriím a plísním a velmi rychle schnou. Dobrou službu vám provedou nejen v koupelně, ale velmi vhodné jsou také do sauny, kde je vysoká vlhkost vzduchu.

Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky, ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Uteráky a osušky z bambusových vlákien majú štyrikrát väčšiu savosť než bavlnené uteráky. Möve - luxusní bambusové ručníky a osušky.


Ručníky a osušky, které najdete v našem obchodě, jsou od německé značky Möve, výrobce, který téměř sto let vyrábí froté ve své vlastní továrně v Německu. Bílá bambusová vysokogramážní osuška T-tomi z bambusového materiálu je vyrobena dvouvrstvou tec. Vďaka tomuto spracovaniu je bambusová osuška mnohonásobne savšia, mäkšia a jemnejšia ako klasické bavlnené osušky.


Ponúkame Vám kvalitné osušky a uteráky do Vašich kúpelní. Osušky sú vyrobené z kvalitnej 1 bavlny, sú mäkké, savé, rýchloschnúce v najrôznejších farebných prevedeniach, s bordúrami, výšivkami či decentným vytkávaním. Osušky z vysokokvalitných materiálov vás pohodlne, rýchlo a hlavne dosucha osušia.


Nie sú len príjemné na dotyk, ale aj výborne savé a absorpčné. Navyše si môžetre vybrať bavlnené alebo bambusové osušky v rôznych farbách, a preto ich môžete použiť aj ako dekoračný prvok, ktorý skrášli vašu kúpeľňu. Zdokonaľte si svoju kúpeľňu osuškami a uterákmi z našej širokej ponuky. V našej ponuke si môžete vyberať z veľkého množstva vzorov a farieb kvalitných uterákov.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.

Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Uteraky a osušky z bambusových vlákien, ktoré sú antibakteriálne, protiplesňové a majú antistatické vlastnosti. Cítíte se tak příjemně, že?


K tomu, aby byl pocit spokojenosti naprosto dokonalý, chybí jedno jediné - měkká a hřejivá osuška. Froté a bambusové osušky. Hledáte kvalitní osušky za hubičku? Tady jste na správné adrese. V naší nabídce najdete jak levné osušky pro reklamní účely, tak osušky od českého výrobce v prvotřídní kvalitě.


Zabalte se do hebké, kvalitní osušky. Naše osušky jsou vyrobeny ze 1 bavlny, které je vhodná pro osoby s citlivou pokožkou. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky