pátek 4. srpna 2017

Káva do kanceláře

Nejlepší kavárna je u vás v kanceláři. Svou oblíbenou kávu Segafredo si můžete objednat prostřednictvím našeho. Italská káva do kanceláře - Caffè Montenero.


K odběru kávy pronájem kávovaru zdarma Věrnostní program, rychlý a spolehlivý servis. S naším kávovým programem pro kanceláře si můžete objednat kg balení čerstvě pražené kávy (vhodné do automatických espresso kávovarů na zrnkovou kávu) za cenu srovnatelnou s běžnými kávami dodávanými do kancelářských kávovarů. Pracujete pro svoji firmu do úmoru a dobrá kvalitní káva je pro vás vzpruhou k lepším výkonům?

Stalo se někdy, že ve firmě došla káva nebo pijete žbrndu. Dejte o nás vědět svému šéfovi, nebo vedoucímu pracovníkovi. Ozveme se jim s nabídkou, která se neodmítá. Nabízíme zrnkovou kávu do kanceláře a pronájem špičkových plně automatických kávovarů. V naší nabídce najdete kávovary nejen na zrnkovou, ale i na mletou a kapslovou kávu.


Při instalaci budou odborně zaškoleni vaši zaměstnanci. Náš servisní tým je připraven okamžitě řešit vaše problémy buď prostřednictvím naší zákaznické linky, nebo osobním zásahem v pracovní dny do hodin. Pořiďte si kávovar do vaší kanceláře.

Kávovary, schopné připravit dobrou kávu v kanceláři, jsou důležité. Můžeme vám s tím pomoci. To je v Pressimy samozřejmost. Kávovar vám vybereme, zdarma zapůjčíme a postaráme se o jeho servis i údržbu. Někdo si nápoj osladí nebo si nalije mléko či smetanu, a tím zabije i těch pár chutí, které v supermarketu koupené kávě jsou.


Jste drobní podnikatelé, velká kancelář nebo chcete kávový catering na míru? Dodáváme kvalitní čerstvě praženou kávu z lokální pražírny k vám do kanceláře za velkoobchodní ceny. Kromě kávy máme i programy na zápůjčku kávovarů. Kvalitní káva přispívá k úspěšnému výsledku obchodního jednání i zvyšuje kvalitu pracovního prostředí. Suzini - naše čerstvě pražená káva.


Tuto kávu poskytujeme výhradně našim zákazníkům. Ještě pořád Vám v práci chybí dobrá káva ? Nechte se inspirovat některými našimi klienty. Chcete lepší kávu do kanceláře , hotelu či restaurace? Garantujeme vám plný servis, flexibilitu a rychlé dodání!


Jsme tu pro vaše Lepší Kafe. Vychutnáte si rádi výbornou kávu, ale pořád vám doma či v práci chybí?

Pro hotely a kavárny - vlastní výběrová káva - technologie na splátku nebo leasing - individuální servis a školení - možnost vla. Káva je určena na espresso. Kvalitní filtrovaná výběrová káva. Zrnková káva 1 arabica i espresso směsi do kávovaru. Pražená káva pro kávovary a překapávače.


Kupujte čerstvou kávu přímo z pražírny! My se staráme, vy si dopřáváte vynikající espresso nebo cappuccino. Ochutnejte a vybírejte zároveň ze širokého sortimentu kávového příslušenství. Pokud si chcete na pracovišti užít opravdu dobrou kávu, jste na správné adrese.


Automat, káva , servis. Nainstalujeme u vás špičkový kávový automat. Seřídíme jej podle vašeho přání. Zaučíme a zaškolíme obsluhu.


Dodáváme vám suroviny, stroj pravidelně servisujeme, takže je neustále v perfektním. Poskytujeme kávovary, espressa, kávy, vody a prémiové služby spojené s dodávkou kávy a automatů na kávu do kanceláří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky