pondělí 7. srpna 2017

Dodavatelé kávy do kaváren

V případě, že hledáte dodavatele kávy do vaší kanceláře, kavárny a nebo si chcete kupovat kávu domů, neváhejte se na nás obrátit. Můžete si s námi domluvit osobní schůzku u Vás, navštívit naší prodejnu, nebo si nechat. Je prémiová značka kávy z malé italské pražírny.


Proces zpracování kávy Galliano se od té doby plně modernizoval, přesto si káva Galliano v duchu rodinné tradice Bungo uchovává stále stejnou charakteristiku chuť. Od zásobníků na kapsle do kaváren až po prezentační kazety do hotelových pokojů.

Vychutnejte si variace kávy s mlékem díky doplňkům, které snadno a rychle ohřejí a napění mléko. Dopřejte si jemné sušenky a cukry, které podtrhnou aroma jednotlivých Grands Crus. Hledáte spolehlivého dodavatele kávy ? Dodáváme kvalitní, odrůdovou a vždy čerstvě praženou kávu do hotelů, restaurací, kaváren , ale i firem. Značce EBENICA COFFEE důvěřují mnohé lokální i mezinárodní společnosti, pokud proto hledáte jedinečný produkt, osobní přístup a prvotřídní služby, kontaktujte nás a. Můžete brouzdat po internetu, dát na doporučeních ostatních kavárníků, nechat si poradit od dodavatele kávy , anebo se spolehnout na radu odborníků.


Investice bude poměrně velká v řádech desítek tisíc korun, někdy i stovek, tak proč se raději neporadit. Nejsem si jist, zda je vhodné stát se vazalem jednoho dodavatele.

Sice ušetříte na mašině, ale zato jste velmi omezeni v nabídce. To jsou pak tyhlety typicky české kavárny s jednou značkou kávy , velmi často nekvalitně udělanou, neboť máte, v podtstě, zakázáno zasahovat do nastavení jak kávovaru, tak mlýnku. U nás najdete kvalitní profesionální kávovary, které jsou určeny nejen do kaváren , ale i do barů, restaurací a dalších podobných zařízení. Poradíme Vám s výběrem. Historie a tradice kaváren a pití kávy v Evropě ČerstváKáva.


Do Evropy se dostává káva na přelomu 16. Dodáváme do restaurací a kaváren vyjímečnou italskou kávu Tonino Lamborghini a veškeré potředné vybavení pro baristy a přípravy kávy. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás tímto pozvali na Den otevřených dveří společnosti Eiskon s MECkterá bude probíhat 5-6. Akce se bude konat v sídle společnosti Eiskon spol.


Připravili jsem si pro Vás ukázky práce s čokoládou, nejnovější trendy v dekoraci dezertů. Oslava Mezinárodního dne kávy v celé ČR v podobě festivalu Týden kávy má za účel nejen pozvat více lidí do kaváren , ale i provázat vazby mezi kavárnami a jejich dodavateli. Ať se jedná o pražírny nebo dodavatele kavárenské techniky.


Dodáme kávovar ZDARMA do Vaší kavárny, restaurace či hotelu. Postaráme se o veškerý servis. Dodáním přístroje a kávy naše práce vlastně teprve začíná.


Kontaktujte nás, dodáme Vám kávovar i kávu do Vaší kavárny či restaurace.

Pákové kávovary dodáváme především do kaváren , cukráren, restaurací či jiných podniků v rámci kompletní realizace provozu nebo i jako samostatnou dodávku. K tomu, abyste mohli svým hostům nabídnout šálek dobrého espressa, potřebujete kvalitní kávovar , ještě kvalitnější mlýnek , zručného baristu a dobrého dodavatele kávy. Vážení a milí dodavatelé kávy , děkujeme za Váš zájem účastnit se festivalu Týden kávy , s nímž máte každý rok možnost zapojit se do velkolepých oslav Mezinárodního dne kávy , který připadá na 1. Neváhejte si akci pořádně užít a ukázat, že je Vaše pražírna neoddělitelnou součástí pestré. Ty pořád řada provozovatelů kaváren požaduje od dodavatele kávy zdarma, tak jak to v minulosti zavedli nadnárodní dodavatelé kávy. Dobrou kavárnu ale poznáte právě podle toho, že má vlastní kávovar.


O přístrojové vybavení je pak potřeba umět se starat, věnovat dostatek času jeho údržbě a čistotě. KÁVOVÝ PORCELÁN Nacházíte se na stránkách jediného oficiálního zastoupení itaské porcelánky d´Ancap v ČR a SR. Veškerý sortiment máme skladem v dostatečném množství pro vybavení vaší restaurace, hotelu, či kavárny.


Milujete přirozenou chuť kávy , nebo ji raději pijete s mlékem? Pravidlo, které by říkalo, že se mléko do kávy nehodí, neexistuje. Francouzi pijí Café au Lait, Španělé si potrpí na kombinaci mléka a kávy v nápoji cortado, v Latinské Americe je zase oblíbené cafesito, Češi střídají mléko a smetanu.


Zdravím všechny, potřebovala bych se poradit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky