čtvrtek 3. srpna 2017

Krabice na zakázku

Standardní sortiment krabic na e-shopu zahrnuje především kartonové krabice , boxy a zásilkové a poštovní krabice. Na zakázku vyrábíme libovolné rozměry s možností potisku, i speciální kompletní obaly na míru včetně vnitřního vybavení krabice. Poptejte u nás výrobu krabic na zakázku ! Krabice a zásilkové obaly.


Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží.

Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi. Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic. V aplikaci Packhelp si lehce navrhnete obaly na míru.


Doprava zdarma Objednávky od ks. Prezentujte svůj produkt stylově. Dárkové krabicky zlepší vaši prezentaci a zdvihnou prodeje.


Vyrobíme pro vás krabice na zakázku dle vámi zvolených rozměrů i provedení.

Můžete si zvolit velikost, formu, barvu, text či tisk s logem na krabici. Záleží pouze na vás, jaké konkrétní parametry si pro vaše krabice na míru vyberete. Zrealizujeme pre Vás krabice na zákazku podľa Vami zvolených rozmerov a prevedení podľa Fefco, ako je napr.


Obal vyrobený na rozmer výrobku je schopný ho ideálne ochrániť pri transporte a navyše zníži náklady na výplňový materiál. Mezi naše odběratelé patří i společnosti s vysokými požadavky na kvalitu. Kartónové krabice , darčekové krabice a krabičky, úložné a sťahovacie krabice s vekom, krabice na pizzu, obaly, fólie. Teno rozcestník si klade za cíl především urychlit navigaci, abyste co nejsnadněji získali takový produkt, jaký potřebujete.


Vyrábíme kartonové krabice na zakázku. Obaly lze vyrábět v malých. Zakázková výroba krabic pro nás znamená, že zákazníkovi splníme jakékoliv přání, se kterým se na nás obrátí. Na výrobu kartonového obalu z atypického materiálu či v atypických rozměrech se obraťte na nás.


Výběr správné kartonové krabice probíhá v první řadě na základě rozměru a charakteru baleného obsahu. Kartonové krabice - skvělí pomocníci při balení. Dále jsme zaměřeni na výrobu luxusních obalů a dárkových krabic.


Jedná se o krabice potažené, dárkové krabice s průhledem (durofolovým víkem), kazety, pouzdra, reklamní stojánky, obálky na kalendáře, desky, skládačkové krabice a lékové krabičky. Různé rozměry Cipísek 7.

Ušetřete skladové prostory! Kaskádové krabice jednoduše naskládáte do sebe a pokryjete s nimi celou nabídku vašich produktů. Zabalené zboží doručené v našich krabicích vypadá luxusně a elegantně. Výhody kaskádových krabic.


Papírové krabice mohou být buď zcela obyčejné, nebo naopak opatřeny atraktivním potiskem. V tomto případě se nebudete muset stydět mít krabice i na očích. Takové archivační krabice se hodí především do kanceláří, kde v nich můžete snadno skladovat starší dokumenty. Výrábíme dárkové krabice na zakázku.


Nejrůznější tvary, velikosti. Jsme také velkoobchod s vlastním e-shopem pro obchodníky. Nákup u nás je s živnostenským listem. Na tomto místě si můžete vybrat ke svému skleněnému výrobku či výrobkům i krabice , ať polstrované nebo nepolstrované.


Vždy ale pouze jako doplněk onoho zboží. Rádi bychom Vás informovali, že samostatně krabičky neprodáváme, jelikož nejsme výrobci. Potřebujete cenově výhodné standardní krabice na dorty?


Nebo elegantní dortové krabice s celoplošným tiskem? Vyberte si z naší nabídky a při větších odběrech využijte množstevních slev. A nezapomněli jste objednat papírové dekorační krajky pod dorty? Na objednávku Vám také vyrobit krabice na míru s vlastním potiskem, speciální krabice s fixací vašich produktů nebo již vyzkoušených přepravních krabic na víno s vaším potiskem.


Rozdělení podle typu kartonové krabice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky