úterý 15. srpna 2017

Kvalitní pánev

Díky tomu by se pokrmy neměly připékat ani v případě, že použijete pouze minimum oleje. Můžete ji využívat na všechny typy ohřevů, tedy i na indukční plotnu. Kvůli plastové rukojeti není možné pánev dávat do trouby. Pokud rádi vaříte, smažíte a opékáte, bude pro vás výběr kvalitní pánve nedílnou součástí dobrých kulinářských výsledků.


Pokud do tohoto kuchařského náčiní investujete jen pár stovek, nebude se pravděpodobně jednat o pánev , na které se nic nepřipaluje, nebude odolná proti poškrábání a celkový výsledek z jídla asi nebude nic moc.

Dobře provedená palačinková pánev s kvalitní povrchovou úpravou a odolnou rukojetí z nerezu. Prakticky nesmrtelná kombinace litinového těla a dřevěné rukojeti, která udělá radost. Chcete si zakoupit novou kvalitní pánev , ale nevíte jak vybrat tu správnou? V tomto článku se zaměříme především na výběr kvalitní pánve se zaměřením na důležité parametry. Pokud sháníte novou pánev , s námi krok vedle určitě neuděláte!


Vybrali jsme pro vás pouze ověřené a kvalitní pánve na indukci, sklokeramiku i plynový sporák. Typ sporáku a účel použití jsou totiž při výběru to nejdůležitější. Patří mezi větší modely, což dokládá také její průměr o velikosti centimetrů.

Kromě indukce je vhodná pro použití na elektrickém sporáku, stejně jako na plynu. Oblíbená je například grilovací pánev , pánev na palačinky, pánev wok, litinová pánev , pánev na indukci, pánev s nepřilnavým povrchem atd. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně.


Pánev nesmí chybět v žádné domácnosti. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Distribuci na Slovensku komplet sortimentu provádí NK HOLDING s. Vícevrstvé dno pánve BergHOFF minimalizuje spotřebu oleje a antiadhézní povlak s litým hliníkem uspoří nejen energii, ale i živiny v připravovaném jídle. Na grilovací pánvi se steaky budou dělat jedna radost.


Ale musíte počítat s tím, že do kvalitní grilovací pánve je potřeba investovat o něco více než do klasických. Pro asijskou kuchyni vybíráme speciální pánev wok, která je konstruována přímo pro přípravu. Zatímco naše babičky a maminky často vydržely s jedinou, která v celku držela už jen silou vůle a díky manuální zdatnosti tatínka, my v moderním světě máme šanci si pořídit pánví hned několik.


Pro standardní vybavení kuchyně stačí většinou jedna menší a jedna větší pánev s poklicemi, případně kvalitní pánev WOK, která nahradí tu větší. V ideálně vybavené kuchyni by ještě měla být lehčí pánev na omelety a podobné pokrmy a lívanečník. Nejvhodnější je klasická kulatá pánev.


Důležité u pánve pro smažení je především dostatečně silné dno, které dobře rozvádí teplo, odolný povrch, který se snadno čistí, a kvalitní zpracování. Právě takové pánve na smažení vám zde nabízíme.

U nás si můžete vybrat opravdu nejlepší pánev na smažení. Máme pro vás širokou nabídku pánví různých rozměrů, materiálů i účelů. Vybírejte si Litinové pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokud potřebujete univerzální pánev na grilování, restování, pečení či běžné věření, potřebujete litinové pánve Skeppshult.


Litina je totiž velmi odolný, zdraví nezávadný a kvalitní materiál, který vás v kuchyni nikdy nenechá ve štychu. Na Skeppshult se můžete zkrátka spolehnout. Proč zrovna Skeppshult?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky