úterý 8. srpna 2017

Elektrický zapalovač plynového sporáku

Elektrický zapalovač s krásným designem, který lze pomocí USB znovu dobít. Tento zapalovač využívá tzv. Zapalování - Katalog Zapalování. Na plynové sporáky a trouby dodáváme náhradní díly jako jsou sady či jednotlivé trysky hořáků, elektrody zapalování nebo piezoelektrické zapalovače.


Elektronický zapalovač pro všechny druhy plynových sporáků.

Před prvním použitím sejměte kryt baterie a odstraňte transportní pojistku. Mohl by tu někdo poradit kde hledat příčinu a chybu nefungujícího el. Baterie nejsou součástí výrobku. Pro snadnější vložení baterií doporučujeme demontovat zadní kryt zapalovače. Je odolný vůči větru a dešti, zapalovač na baterky, dobij kdykoliv s USB kabelem.


Napájení na 1x V AA baterii - není součástí. Očko na zavěšení poblíž sporáku.

Stlačením krystalu vznikne el. Nefunkční zapalování plynového sporáku skokan , 07. Pro bližší informace o postupu reklamace klikněte na odkaz: Reklamace. Poslední prodané zboží. Antibakteriální mýdlo s p. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je poháněný plynem, který je třeba doplňovat. Někde jsou to šroubky někde ,podle typu sporáku.


Potom se povolí uchycení horní var. Dále se sundá krycí poklop rovněv v zadu na sporáku. Pochopitelně musíte mít sporák odpojen ze zásuvky el. Nyní se opatrně nazvedne. Plynový zapalovač pro krby a sporáky.


Vhodné pro použití v kuchyni i mimo dům, pro venkovní grilování, krby a otevřená ohniště.

Kuchynský piezo zapaľovač na plynové sporáky , rúry. Piezoelektrický zapalovač s regulací plamene. Hmotnost zapalovače: g. Náhradní díly pro sporáky a vestavné trouby. Uvnitř zapalovače je dobíjecí lithiová baterie. Jedno nabití vydrží 60–zapálení.


Velmi pohodlná verze příslušenství, která zajistí rychlé zapálení plynového sporáku. Piezozazhigalke pro plynové kamny nevyžaduje napájení ze sítě, ve své konstrukci není křemík ani baterie. Nabíjení proudu se získá kompresí piezoelektrického krystalu.


Ale není to tak silné jako u elektrických zařízení, takže. Cena produktu bez dopravy Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky