úterý 15. srpna 2017

Kavarna savoy

A refined restaurant, reminiscent of the First Czechoslovak Republic, with its own confectionary. We prepare classic Czech and French dishes and genuine cakes after the fashion of old Vienna cafés. Noblesní restaurace s prvorepublikovou atmosférou a vlastní cukrárnou. Vaříme klasická česká i francouzská jídla a děláme poctivé dorty po vzoru starých vídeňských kaváren.


One of the places comparable to other exclusive European cafés in terms of its architecture, comfortable furnishing, and refined service was the Savoy Café, located on the corner of Jakubské náměstí (St James Square) and Běhounská Street.

The Savoy Café is one of the crucial works by architect Jindřich Kumpošt, and it stands out. Přes den příjemná nekuřácká kavárna, večer přátelský bar s hudbou k poslechu i tanci. Kavárna Café Savoy v Praze na Malé Straně byla už odjakživa místem, kde se lidé scházeli u dobré kávy a hříšně dobrého dezertu. Vychutnejte si svoji denní dávku kávy v krásné kavárně v prvorepublikovém stylu.


Savoy , který po návratu z exkurze vytvořil architekt Jindřich Kumpošt pro kavárníka Jana Nekvapila. Zde se v přízemí dlouhá léta nacházela stará německá kavárna, licenci k. Jedním z podniků, který byl svým architektonickým pojetím, komfortním vybavením a dokonalou péčí o hosty srovnatelný s exkluzivními evropskými kavárnami, byl Savoy na nároží Jakubského náměstí a Běhounské ulice.

Kavárna patří ke stěžejním dílům architekta Jindřicha Kumpošta a výrazně převyšuje jak jeho. Kavárny - Brno: Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů na nejlepší kavárny v Brně, Česká republika a vyhledávejte podle ceny, polohy a dalších parametrů. Oběd je velmi důležité jídlo dne a rozhodně bychom ho neměli zanedbávat nebo se nějak odbývat.


Po chutném obědě se budete cítit skvěle. Nevíte, co uvařitk obědu? Kavárna lázeňského hotelu Savoy in the Františkových Lázních is looking forward to your visit.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Cafe Slavia in the center of Prague - Café Slavia. Kavárna a restaurace SAVOY – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. KAVÁRNA GRAND CAFE ORIENT Zavřeno do 24.


Včera jsme po dlouhé době navštívili Savoy. Byla jsem velmi nepříjemně překvapená tím, jak moc šla dolů kvalita obsluhy. Přitom byly kromě nás obsazené jen dva stolky.


Během doby, kdy jsme v kavárně byli, přišli a zase odešli skupinky lidí.

Sovovy mlýny - Restaurace s výhledem na Prahu. Dámské boty Dámské oblečení Dětské boty Pánské boty Značkové pánské oblečení Muži, Dámské Značky Boty Nike, Boty Adidas, Boty Vans, šortky, Mikiny, Trička, Vesty, Sukně A Další Zboží, Slevové Propagace, Zajištění Kvality, Pojďte Koupit! Abychom vám usnadnili procházení stránek, nabídli přizpůsobený obsah nebo reklamu a mohli anonymně analyzovat návštěvnost, využíváme soubory cookies, které sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzu. Tomu se podařilo vybudovat vyhlášené místo s komfortním vybavením a dokonalou obsluhou až pro tisíc hostů.


Pouze ověřená hodnocení. Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat. Jestliže kavárna Savoy patřila k vlajkovým podnikům luxusu, tak kavárnu Bellevue lze zase označit za symbol vlivu. Hned od otevření si podnik oblíbili intelektuálové doby.


Na kávu a cigaretu tu chodil Rudolf Těsnohlídek, Jiří Mahen, Karel Čapek či majitel známého knihkupectví. Kavárna Arco je slavná pražská kavárna, kdysi sloužící jako významné kulturní centrum Prahy – místo, kde se (v první polovině 20. století) scházeli známí (zejména německy píšící) pražští literáti, jejichž spolek se později nazýval Café Arco. Vyber - Objednej - Vyzvedni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky