středa 23. srpna 2017

Beko csa 24031

Na poniższym schemacie sprawdź numer części, która jest Ci potrzebna. Jeśli na schemacie nie widzisz odpowiedniej części, sprawdź jego pozostałe strony, przewijając je za pomocą kropek poniżej okna ze schematem. Má malou spotřebu elektrické energie a je tichá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Perfektně se hodí na chatu, do studentského pokoje, nebo pokud jste se právě osamostatnili a sdílíte domácnost například s přáteli.


Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte. Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji. Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběrem spotřebiče, nádobí nebo jinéh.


Dvoudvéřová lednička Beko CSA 3M20X v nerezovém provedení je vybavena speciálním antibakteriálním štítem, který minimalizuje možnost šíření bakterií v lednici a mrazáku. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Iepērcies interneta veikalā 220. Je vybavena třemi skleněnými policemi z tvrzeného skla a zásuvkou na ovoce a zeleninu. Chladnička má prostor s objemem 1l.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Pro více informací klikněte sem. BEKO CSA 2M21X Nezbytnou součástí každé kuchyně je spolehlivá lednice, která zaručí vaším potravinám a pokrmům dlouhodobě bezpečné uložení a prodlouží tak výrazně jejich trvanlivost. Nyní vám právě takový model představuje renomovaný výrobce BEKO. Navyše vďaka svojej níz.


Zobacz inne Lodówki, najtańsze i najlepsze oferty. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Využijte dodatečnou slevu - slevový kód: ZnackyPoškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Siin saate esitada küsimusi selle toote ostnud ostjatele võ Kaup24.


Antibakteriální úprava těsnění vytváří bariéru. Arvamusi ja kommentaare jätavad Kaup24. Lednička je vybavena automatickým odmrazováním chladící části nebo LED osvětlením.


Order Your Beko Spare Parts Online Now. Genuine Beko Appliance Spare Parts. Find great deals on eBay for beko and beko fridge freezer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky