úterý 8. srpna 2017

Vystřelovací nůž

Vystřelovací nůž

Cookies využíváme pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, a neosobní analytické účely. V případě udělení Vašeho souhlasu zatrhnutím políčka níže slouží také k tomu, abyste se dozvěděli o nových nožích nebo akcích v našem obchodě. Díky rychlému otevření (vystřelení) se řadí mezi velice oblíbené kapesní nože.


Vystřelovací nůž

Díky rychlé a snadné manipulaci jsou vhodné pro různé činnosti v přírodě i řemeslné práce. Automatické vystřelovací nože (OTF - out of the front tj. vystřelující přímočaře vpřed) jsou velmi praktickým, pohotovým a skladným pomocníkem pro pro řemeslníky, myslivce, lesáky, rybáře, ale i pro profesionály z řad záchranářů, policie a ozbrojených sil. Potěší jistě i sběratele. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově.


Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Klasické vystřelovací italské nože Fox z Maniaga.


Stačí zmáčknout knoflík a čepel nože stranou vystřelí. Tenhle nůž si oblíbíte. Osvědčený a velmi oblíbený vystřelovací nůž typu OTF nyní ve verzi dýka!


GAMER je ostřena z jedné strany, přesto má styl nože potenciál pro čepel obousečnou. Vystřeluje přímočaře vpřed. Rukojeť je dost velká i pro opravdu mohutné. Tento termín je vhodný spíše pro nože, které čepel vystřelují přímým pohybem. NožeHigh Life Malý vystřelovací nůž do boku ve tvaru rakve Na objednávku.


Nože - Vyhazovací - vystřelovací - automatický nůž Mikov 241-DR-1KP-James Bond. Damaškový vyhazovací nůž. A opětovným zmáčknutím nůž okamžitě uzavřete, a to stejně rychle! Tento čelní vystřelovací nůž je navíc opravdu za fajnovou cenu!


Rovná čepel je ostřená na obou stranách! Pro zavření je potřeba vyklonit kování do boku a čepel zavřít. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, lovecké nože, kuchyňské nože, brousky, brusivo. Nože - Nůž : Nabídka kvalitních značkových nožů.


Tak rád bych zde shrnul své poznatky ohledně nože benchmade infidel. Nůž jsem koupil zhruba před půl rokem, kdy balení (černá krabička- nože pro profi použití) obsahovala tipycký benchmade letáček, molitan, pouzdro a nůž , pouzdro velice funkční, pěkně provedené a po půl roce používání - i kvalitní. POZOR na obrázku je nůž bez zubů! Velmi kvalitní zpracování v návaznosti na pohodlné použití.


Dřevěná rukojeť je dobře tvarovaná a poskytytuje pohodlný úchop. Nůž lze přidělat za částečné úpravy na hlaveň zbraně AK-4 ať už v zavřeném či otevřeném stavu. Nůž je přes svoji celkovou robustnost použitelný jako EDC do kapsy a džíny z vás opravdu nesvlékne. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. NŮŽ FOX 4DŘEVO VYSTŘELOVACÍ.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Nůž je výsledkem dlouhodobého vývoje modelů a obsahuje tak nejefektivnější funkčnost a originalitu. K otevření nože slouží klasický knoflík, který okamžitě vystřelí čepel a umožňuje tak velmi rychlé použití nože. Toto zboží je určeno pouze pro osoby starší 18-ti let ! Toho totiž velmi mile překvapí nůž Predator s čepelí z damaškové oceli, který má z tohoto úžasného materiálu také kování a pojistku.


Vystřelovací nůž

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky