čtvrtek 10. srpna 2017

Domácí pražírna kávy

Domácí pražírna kávy

Jsme česká pražírna kávy. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn. Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem.


Na německých strojích nejvyšší kvality pražíme již let vybranou kávu z plantáží Jižní a Střední Ameriky, Indie a Afriky. Zelené zrno nakupujeme pouze od prověřených dodavatelů, s. Malá domácí pražírna kávy nabízí kávu z Afriky, Jižní Ameriky, Indie. Kávu můžete ochutnat přímo u nás v pražírně nebo si ji odnést s sebou (coffee to go). Nabízíme kávu zrnkovou, na přání i mletou. Možnost zakoupit ruční mlýnek,moka konvičky.


Pražíme výběrovou kávu moderní technologií. Rádi byste pronikli do tajů přípravy výborné kávy nebo přemýšlíte o workshopu třeba pro své zaměstnance? Velice rádi pro Vás připravíme individuální či skupinové kurzy přípravy kávy.


Domácí pražírna kávy

Kurzy mohou být jak na úrovni domácí tak profesionální přípravy. Neváhejte nás kontaktovat. S námi se vždy domluvíte. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled!


Vážení zákazníci, v poslední době prošla naše pražírna několika změnami. Tou nejdůležitější je nákup nové a hlavně větší pražičky. Výhodou je, že můžeme napražit více kávy a mít pro vás. ANKER COFFEE ROASTERY - PRAŽÍRNA KÁVY PLZEŇ.


Ivo Ptáčník pro Starty. Kromě kávy nabízíme i domácí limonády, víno nebo točené pivo. Laura Coffee tak vyniká. Ráno tu můžete posnídat. Po celý den podáváme polévku, zapečené tousty nebo sendviče.


Našim hlavním cílem je poskytnout zákazníkům tu nejlepší kávu. Od nákupu zelené kávy až po její balení klademe důraz na kvalitu, pečlivé zpracování, správné pražení a nakonec správnou technologii balení kávy. Domácí příprava kávy , Pražírna Otrokovice.


Domácí pražírna kávy

Výběrová káva a kávové přislušenství. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Mezi jejich nejlepší kávy patří Etiopie Sidamo s příchutí citrusu (což je typické pro všechny kávy z provincie Sidamo) a jasmínu. Vedení společnosti je proslulé individuálním přístupem ke každému.


V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu a také eshop, který voní kávou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky