středa 9. srpna 2017

Bezdotyková myčka

Jedinečná metoda bez použití kartáčů. Bezdotyková samoobslužná myčka aut v Krašovské ulici v Plzni na Lochotíně. Bezkontaktní myčka Značka EHRLE se jednoznačně asociuje s bezkontaktní technologií pro mytí vozů, která byla zdokonalována našimi inženýry v průběhu dlouhých let Výše uvedené informace tvoří pouze informativní sdělení. Vítejte v bezdotykové myčce CarWash, vybavenou nejmodernější mikropráškovou technologií, která zaručí dokonalé umytí bez rizika poškození laku.


Rádi bychom Vám ukázali, jak. Vítejte na stránkách nově otevřené samoobslužné myčky v Sadské. Proč jezdit do naší samoobslužné myčky?


Díky kombinaci programů a moderní belgické technologii lze dosáhnout výsledku, za kterým jste do automyčky přijeli. Auto-Spa Network je provozovatelem samoobslužných mycích linek působící na českém trhu. Naším cílem je vybudování a provozování sítě samoobslužných automyček na území celé ČR. Nová samoobslužná myčka v Klatovech s technologií, která kombinuje vysokotlaké pistole a účinný pěnový čistič, Vám zaručí brilantní výsledek.


PRVNÍ BEZDOTYKOVÉ MYTÍ AUT V PRAZE jsme pro Vás otevřeli NON STOP. Od hod - hod je myčka k dispozici samoobslužně. Vám umyje a vyčistí auto obsluha myčky.


Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti. Provozujte svoji vlastní automyčku od BKF CarWash. Myčka LaserWash je špičková bezkontaktní technologie na umývání osobních automobilů. Nová myčka LaserWash svým zákazníkům přináší více možností ochrany a zkvalitnění služeb v oblasti mytí aut díky novým a vylepšeným službám, které oceníte. Veškeré ceny na našem e-shopu jsou po schválení k dispozici pouze zaregistrovaným uživatelům.


Bezkontaktní automyčka je vyráběna ve verzi dvou až dvanácti stání, s čtyřmi až osmi programy. Ozdravná péče nejen pro Vaše auto. Mytí probíhá bez kartáčů, vysokým tlakem horké změkčené vody.


S největšími nečistotami si poradí předmytí aktivním. Modulární myčka je skvělou alternativou kontejnerové myčky, skvělé se hodí do míst se střední a nízkou intenzitou provozu. Tato varianta se rovněž využívá, jako prostředek k rozšíření nabízených služeb již existující podnikatelské činnosti.


Hlavní výhodou tohoto druhu řešení je úspora místa, modulová. PROGRAM BEZDOTYKOVÉ MYTÍ Šťastnou cestu! PŘEDMYTÍ - HRUBÁ ŠPÍNA, MUŠKY A HMYZ (nanášení pod nízkým tlakem) Stiskněte tlačítko a začněte nanášet aktivní šampon na auto shora dolů. Automyčka Praha mytí od Kč, díky boxům minimální čekací doba, věrnostní program, belgická technologie šetrná k laku i životnímu prostředí.


Vyrábíme české technologie bezkontaktních automyček. Zákazníkům poskytujeme pravidelný servis, mycí chemii a zajišťujeme dostupnost náhradních dílů. Slevu z každého mytí lze získat použitím tzv.


Jedná se o částky Kč z programů 1–a Kč z programu 4. Zakoupení i dobíjení klíče je možné provést automatickou pokladnou. Stavíme a provozujeme samoobslužná mycí centra - nejšetrnější způsob mytí. Na českém trhu jsme zároveň obchodním zástupcem bezdotykové technologie BKF, zajišťující nejlepší poměr ceny, kvality a návratnosti vložené investice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky