pátek 11. srpna 2017

Holdomat unox

Hugentobler Hold-o-Mat. Being able to hold food from roast meats, fish and breaded products in perfect condition. Swiss quality in every respect! Hold-o-mat is the global leader for temperature accuracy, dehumidification and improving food quality.


Contemporary cooking techniques such as overnight cooking. For this reason, Unox created an innovative professional self-cleaning oven.

Thanks to very precise sensors, it verifies the amount of dirt accumulated an based on this evaluation, selects the most efficient washing program in every situation avoiding waste of water and detergent. UNOX ovens are intelligent self-cleaning ovens. Profesionální konvektomaty značky UNOX jsou standardně vyráběny v elektrickém provedení, ale i plynovém provedení.


Konvektomaty UNOX se dnes vyrábějí ve dvou řadách, přičemž obě naleznete v naší nabídce. I want tender meat and no stress in the kitchen. A precise and economic holding oven with the added dehumidifier en. Unox has brought a radically new technology to market which can store food at serving temperature for days or even weeks.


The Evereo ‘hot refrigerator’ utilises patented technology which is designed to preserve food safely by using accurate temperature and atmosphere control combined with modern insulation to avoid heat loss. Gastro vybavení) Hodnocení produktu:.

Speciální systém odvlhčení je vhodný i pro obalované potraviny. Company Retigo is with over years history one of biggest manufacturers of Combi Ovens. Our products are well known for their top quality and reliability. Nízkoteplotní trouba holdomat Caldolux Spidocook SCH 030.


Holdomat Unox Je zde produkt. CALDOLUX SPIDOCOOK TROUBA, pro nízkoteplotní šetrn. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při teplotě - 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování.


You need to enable JavaScript to run this app. U konvektomatů UNOX a jejich řady ChefTop Vám naše nabídka umožní výběr takového konvektomatu, který Vám bude plně vyhovovat a překvapí Vás svými funkcemi, často patentovanými. Další řadou konvektomatů UNOX je řada ChefLux, taktéž velmi výkonná gastronomická zařízení s řadou patentovaných prvků, které. By choosing the Hold-o-mat , you now own the warming oven which has been developed from years of practical experience for professionals.


Pro udržování pokrmů byl tento přístroj sestrojen. Nový, nepoužitý - daňový dokla záruka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě.


Přesně k tomuto účelu slouží holdomat. Při teplotě – 75°C dokážete za pomoci hold-o-matu udržovat nejrůznější druhy masa po dlouhou dobu.

NÍZKOTEPLOTNÍ A UDRŽOVACÍ SKŘÍŇ S INTEGROVANOU VPICHOVOU SONDOU. Přístroj je vyroben z nerez oceli a je vybaven vpichovou sondou a termostatem do 120°C. Je možné nastavit čas a teplotu. Ak máte akékoľvek otázky, pripomienky, konštruktívnu kritiku alebo chcete doplniť nejakú tému, či máte problém, s ktorým by ste sa chceli na nás obrátiť, dajte nám vedieť.


UNOX ) Caldolux SCH 03 doporučená cena je 33. Prístroj vyrobený z nerezovej ocele je vybavený vpichovou sondou a termostatom do 120°C. STATIC OVEN AT LOW TEMPERATURE COOKING AND HOLDING.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky