pondělí 7. prosince 2015

Pražírna kávy

Jsme česká pražírna kávy. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn.


Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem.

Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled! CaféGape - rodinná pražírna kávy.


Dodat tu nejčerstvější a pečlivě vybranou kávu s dokonalou rovnováhou vůní a chutí. Poznejte rozdíl mezi Kávou a Čerstvě praženou kávou! Budete mile překvapeni. VÍCE ZDE … milovníkůmčerstvé kávy Nemůžete ráno existovat bez šálku kvalitní kávy ?

PRAŽÍRNA VÝBĚROVÉ KÁVY VŽDY ČERSTVÁ KÁVA. Největší předností naší kávy je její čerstvost. Cesta kávy do běžných obchodů či supermarketů se pohybuje v řádech měsíců, u nás v řádu několika dnů. Kávu pražíme každý týden a díky výrobě na malé pražičce jsme schopni udělat kvalitní směs a dodržet přesnost stupně pražení a také pražit proslulé jednodruhové kvalitní a gurmetové kávy z celého světa.


Nabízíme kávovary se servisem pro gastro i domácnosti. Výběrová káva a kávové přislušenství. Pěstování kávy : Kávu lze pěstovat prakticky všude, kde neklesá teplota pod stupňů , jinak keře hynou. A zároveň mají dostatek vláhy, potřebují min.


Po 3-letech se objeví na keřích první plody, které po dalších let je možné sklízet. ROVOZ ESHOPU NEBYL PŘERUŠEN. ZÁSILKY poštou odesíláme denně, zásilkovnu (není v našem městě) ODESÍLÁME jednou týdně. A ten malý sen jednou začali realizovat ve velké sny a vybudovali svými silami a srdcem tuto malou útulnou pražírnu kávy „GRAIN“ učili se pražit kávu, poznávat vůně, chutě, druhy kávy.


Jejich vize nebyla kavárna jak je tomu dnes ve světe, ale naopak malá pražírna , kde lidé mohou cítit vůni a chuť pražené kávy. OCHUTNEJTE ŠIROKOU PALETU CHUTÍ, OD SVĚŽÍCH OVOCNÝCH PŘES ČOKOLÁDOVO-OŘÍŠKOVÉ AŽ K TĚŽKÝM, ZEMITÝM. Proto voda zásadně ovlivňuje výslednou chuť.

Rádi jsme do nabídky zařadili i filtrační konvice a patrony pro domácí použití. Z předních výrobců jsme vybrali italskou značku Laica, která nabízí i speciální filtry pro lepší chuť kávy a čaje. Dále speciální konvici pro dvojitou. Parta lidí, co miluje výběrovku.


Pražírna kávy z Hradce Králové. Pro svoji produkci nakupuje pouze kávu nejvyšší kvality, tzv. Vítejte v našem obchodě. Milujete vůni čerstvě upražené kávy ? Stejně jako víno, tak i káva nabízí jemné odstíny v chuti v závislosti na jejím původu.


Různé způsoby pražení kávových zrn spolu s různými původy pak nabízí nepřeberné množství chuťových kombinací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky