úterý 22. prosince 2015

Komínový digestor

Zabraňuje rozširovaniu pachov a mastnoty po celom bytovom priestore. Je neoddeliteľnou súčasťou kuchynskej linky z estetického hľadiska či funkčnosti. Chráni Vaše domáce vybavenie a steny pred usadeninami a mastnotami.


Vstavané, komínové alebo výsuvné digestory. Digestory sa delia podľa spôsobu montáže na. Minimalistické aj retro, ostrovčekové alebo zabudované digestory, ktoré pôsobia nenápadne. Odsávače pary nad každý varič, sporák alebo varnú dosku, nájdete na FAVI.


Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Predovšetkým vás zbavia nečistôt, škvŕn a zápachu. Odsávače možno pripojiť ku komínu alebo filtrovaný vzduch recyklovať. S Whirlpool poznáte rozdiel. Ovládať digestor priamo z indukčnej varnej dosky je možné!


Komínové odsavače, digestoře. Pozrite si novinky ktoré sme pre Vás pripravili od známych výrobcov. Prekvapia Vás novým dizajnom a funkciami. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme. Nástenný, inak tiež komínový digestor , je v podstate najobľúbenejším typom, ktorý sa v kuchyniach používa.


V mnohom je podobný ako podskrinkový digestor , avšak plní podobne dôležitý dizajnový prvok v kuchyni ako ostrovčekový digestor. Je charakteristický svojím vzhľadom, kedy je naspodku širšie a smerom nahor sa. Umisťují se obvykle na stěnu nad varnou deskou – mezi závěsné skříňky kuchyňské linky.


Predajná cena: 39€ Cena bez DPH: 32€ Šírka: a cm. V této sekci naleznete nabídku velmi krásných designových komínových odsavačů par, které vám dozdobí vaši kuchyň. Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par.


Druhým variantom je digestor s vetracou šachtou, resp. Pamätajte, že existuje aj možnosť výroby digestora na mieru. Umiestniť ho môžete na stenu medzi horné kuchynské skrinky, v niektorých prípadoch sa používa aj ako náhrada ostrovčekového digestora.


Vydarený digestor , ktorému nie je čo vytknúť. Moderný a inovatívny digestor , ktorý je zárukou kvality a spokojnosti. Za vyššiu cenu ponúka automatické funkcie a vysoký výkon, ktorý oceníte aj v prípade naozaj veľkej kuchyne.


Ahojte, ideme zariadovať byt v novostavbe a máme možnosť si zriadiť komínový digestor , ale viete poradiť, ktorý typ je lepší na ods. ELICA SHIRE je komínový odsavač par (digestoř) navržený designérem společnosti ELICA FABRIZIO CRISA. Odsavač par (digestoř) je vybaven. Nový digestor si možno do zrekonštruovanej kuchyne vybrať klasický podskrinkový či komínový. Ak máte kuchyňu s ostrovčekom, priestorový digestor by mohol byť tým pravým.


Komínový digestor

Prípadne môžete siahnuť po modernom digestore, ktorý sa vysunie z pracovnej dosky. Hlavnou úlohou digestora je poradiť si z výparmi, vlhkosťou a zápachom z varenia. Tiež môže pomôcť osvetliť. Predávame výkonné digestory, digestory komínové, odsávače pár, biely digestor kominovy, digestory podskrinkové, vertikálne odsávače pár. Nástenný ( komínový) digestor v ergonomickom designe je vybavený výkonným motorom s nízkou spotrebou elektrickej energie.


TIP: digestor je možné bezdrôtovo prepojiť s indukčnou varnou doskou Airforce. Kompletnú ponuku indukčných varných dosiek nájdete v kategórii: Indukčné varné dosky do setu s digestorom. Horný odťah má priemer 1mm.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Především vás ale zbaví nečistot, skvrn a zápachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky