čtvrtek 17. prosince 2015

Kvalitní froté prostěradla

Garantujeme Vám, že toto jsou nejkvalitnější prostěradla , jaká se na našem trhu dají koupit. Všechna napínací prostěradla mají kvalitní všitou gumu pro delší životnost a lepší stabilitu. Froté prostěradla špičkové kvality ve barevných odstínech.


Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Hebké a hřejivé froté prostěradla vyrobené z bavlny a polyesteru. Na výběr více naž barev, které hravě nakombinujete ke každému povlečení.


Kvalitní česká froté prostěradla , která pleteme a šijeme již 20let. Mají vyměnitelnou gumu v tunýlku. Splňují atesty Textilního zkušebního ústavu Brno. Při barvení prostěradel jsou použity reaktivní barvy.


Praní všech prostěradel. Kvalitní napínací froté prostěradla od českych výrobců Zdeněk Staněk Písek a SKANTEX. Kvalitni české prostěradla můžete prát na 60°C.


Vybírejte z naší rozmanité nabídky prostěradel. Standardně jsou prostěradla určena do výšky 15cm. Prostěradla na míru zhotovujeme do 1-pracovních.


Kvalitní froté prostěradla

Kvalitní froté prostěradla ze snadno udržovatelných materiálů. Vyznačují se velmi příjemným, odolným a snadno udržovatelným materiálem. Naše froté prostěradla se smyčkovou tkaninou si vás okamžitě získají.


Nežehlí se, mají dlouhou životnost, stálé hezké barvy, hebký povrch, všitou gumu a hřejivé vlastnosti. Můžete kombinovat s povlečením z bavlny nebo krepu. Ke kvalitnímu povlečení nepochybně patří i kvalitní froté prostěradlo. Jedná se o smyčkovou tkaninu, vyrobenou kombinací bavlny a polyesteru. Můžete jej kombinovat s povlečením z bavlny a krepu deluxe.


Aby prostěradla správně plnila svou funkci, musí na posteli dobře sedět, měla ladit s ložním povlečením a být pro svého uživatele příjemná na omak. Nabízíme vám výběr kvalitních prostěradel, mezi která patří bavlněná prostěradla , froté prostěradla a jersey prostěradla. Námi dodávaná froté prostěradla jsou české výroby a není třeba je po vyprání žehlit. Jsou vhodná zejména k bavlněnému a krepovému povlečení.


U výběru prostěradla se zaměřte na použité materiály, gramáž, možnosti praní a sušení v sušičce. Nezapomeňte zvolit správnou velikost: Snadná údržba froté prostěradla ocení zejména hospodyňky. Lze prát na 40°C a nemusí se žehlit.


Kvalitní prostěradla od českého výrobce Záleží Vám na kvalitě prostěradla ? Nabízíme pouze kvalitní česká prostěradla , která mají dlouhou životnost a stálost, dokonale obepínají matraci a jsou na dotyk příjemná. Pokud ano, jste tady správně. Naše prostěradla jsou oblíbena u zákazníků zejména pro svou kvalitu zpracování, pevnost, hustotu a širokou škálu nabízených barev. Naše napínací prostěradla dobře sedí a drží na matraci díky přesným výrobním rozměrům. Na výběru prostěradla si dáváme zvlášť záležet.


Mít kvalitní prostěradlo s vysokou gramáží, je totiž základ každé postele. V nabídce jsou 90x200cm a. Oblíbená froté prostěradla nabízí vysoký komfort a pohodlí. Jsou vyrobena z odolného a snadno udržovatelného materiálu s velmi příjemným povrchem.


Svou popularitu si vysloužila hned z několika důvodů. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté ? Dopřát si můžete také jersey prostěradla , která se dobře kombinují se saténovým nebo flanelovým povlečením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky