středa 30. prosince 2015

Háky na zeď

Háky na zeď

Stojany, háky a držáky ušetří spoustu místa. Do stojanu krásně zaparkujete kolo, na stropní hák zavěsíte třeba kola dvě. NÁSTĚNNÉ HÁKY A DRŽÁKY.


Háky na zeď

Praktické nástěnné háky a držáky jsou vhodným doplněním regálové sestavy V nabídce máme různé typy držáků a háků v odlišných hloubkách. Ať už se montují na stěnu, nebo na strop, vždy splní svůj účel pro bezpečné zěvešení třeba žebříku, kabelu či hadice. Dvojité garážové háky , které se perfektně hodí na uchovávání nářadí se širokými držadly - vidlí, lopat nebo špachtlí. Zahnutí na konci je chrání proti sklouznutí zavěšených předmětů. Máte doma, garáži nebo ve sklepě málo místa?


Pak se Vám jistě bude hodit některý s mnoha typů držáku na kola. V základu je rozlišujeme podle uchycení na držáky za přední kolo, držáky za pedál, závěsné stropní držáky, držáky za rám kola nebo držáky výstavní s uchycením za náboj kola. Držáky kola na zeď , KACERLE.


Určený k zavěšení za rám jízdního kola. Vhodný pro pánská i dámská kola. Aby se ručníky ani další drobnosti neválely po zemi, vyberte si z naší nabídky praktických háčků a věšáků do koupelny ten pravý pro vás.


Kovové, dřevěné a plastové šatní věšáky a háčky v pestré škále povrchových úprav. Věšáky dodáváme kloboukové, tedy s prostředním velkým háčkem a dvěma malými, dvojháčky, jednoháčky. Trhačky s háky jsou ideálním doplňkem pro cviky, kde vám vlastní úchop nestačí. Můžete se díky nim soustředit na kvalitní provedení cviku u těch nejtěžších cviků. Kvalitní materiálové provedení: háky z ušlechtilé oceli, dvojité nylonové pásky, manžeta kolem zápěstí z prvotřídní kůže s polstrováním.


Při instalaci her na stěnu ušetříme ostatní okolní prostor dětského pokoje, který je možné současně využít k jiným účelům. Didaktické hry pro děti jako dekorace na zeď nabízí originální řešení, jak vytvořit v dětském pokoji příjemné, originální a podnětné prostředí. Kdo bydlí na stromě a kdo v rybníce?


Hra s kostkou, cena 2Kč. Bavlněný sáček a voskovky. Konzole slouží k upevnění na zeď a jsou základním pilířem každé police či skříňky doma, v dílně nebo garáži.


Háky na zeď

Tento sortiment jsme rozdělili na lišty, konzole, držáky, háky a zásuvkové pojezdy, které jistě uplatníte ve Vaší domácnosti či dílně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Specializovaný bikeshop se zaměřením na cyklistiku a bežecké lyžování. Nabízíme zboží prestižních světových značek.


Háky na zeď

Eshop a kamená prodejna na Praze 1. Háčky a kroužky koupit o objednat u OBI. Doplňky jako hroty k žebříkům, háky na vědra, odkládací plošina, nášlapná plošina, mobilní kolečka, gumové patky, plastové patky, prodlužovací noha, závěsné háky , V profily, opěrky na zeď jsou Vám k dispozici! Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma. KONZOLE, POLICE A HÁKY NA ZEĎ Kromě kompletního sortimentu regálového systému nabízíme také téměř druhů policových konzolí a klipů, díky kterým na zeď esteticky i funkčně připevníte různé dřevěné či skleněné police. Nálepky na zeď - jak nalepit na stěnu Jedná se o nálepky na zeď , které se pomocí přenosové fólie aplikují přímo na zeď.


Nálepku odlepte z papíru a na přenosové fólii ji správnou stranou přiložte přímo na zeď. Pak několikrát pevně přejeďte rukou přes fólii a poté opatrně fólii odstraňte. Jednoduchý a levný držák lyží na zeď je ideálním řešením-vyžaduje minimum prostoru a poslouží k uložení dvou párů lyží.


Vážení zákazníci, náš e-shop je i během současné situace plně v provozu a jsme připraveni udělat maximum, abychom vám objednané zboží dodali co nejrychleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky