čtvrtek 17. prosince 2015

Digitální nástěnné hodiny řízené rádiovým signálem

Chcete mít vždy přesný čas a datum bez jakéhokoliv svého zásahu? Pak si vyberte nástěnné hodiny řízené radiovým signálem DCF, navíc v moderním designu. DCF hodiny se totiž nemusí seřizovat a běží na sekundu přesně.


Nebojte, pošleme vám e-mail max. Elegantní skleněné nástěnné hodiny. Naprosto přesné hodiny řízené rádiovým signálem. Hodiny tvoří stříbrné lakované dřevo, hliník, minerální sklo. H liníkový ciferník s arabskými číslicemi.


Rozměry: 30x36cm Hloubka hodin: 6cm Quarzový hodinový strojek na baterii. Baterie: 1x AA není součástí balení. Ve výbavě dále budík, kalendář.


Nástěnné digitální hodiny řízené rádiovým signálem DCF-77. Velikost displeje (v × š) 1× 1mm. Ideální řešení, pokud chcete mít všechny. Nabízí se ve variantách: analogové nebo digitální hodiny. Hodiny řízené rádiem jsou velmi oblíbené a populární.


V naší nabídce najdete digitální i ručičkové, stolní i nástěnné hodiny řízené signálem. Jsou tak přesné, že jejich možná odchylka je vteřina za milion let. Můžeme se vám zaručit, že je opravdu nebudete muset nastavovat.


Líbí se vám některé hodiny řízené signálem ? Jejich čas je ve většině případů řízen radiovým signálem s teoretickou odchylkou sekunda za milion let. Vybrat ty správné hodiny na zeď, ať už do obýváku, kuchyně nebo třeba dětského pokoje není jen tak. U nás najdete nástěnné hodiny z desítek skvělých e-shopů na jednom místě. Sejměte kryt baterie a sejměte izolační pásku.


Vložte tužkovou alkalickou baterii podle vyznačených pólů – hodiny se automaticky uvedou do chodu a začnou plnit všechny funkce. Analogové nástěnné hodiny řízené rádiovým DCF signálem TFA 60. Takto označené výrobky JVD se seřídí na správný čas i datum automaticky bez nutnosti dalšího řízení, včetně nastavení na letní, resp. Jedná se o nástěnné hodiny , kyvadlové hodiny , stolní hodiny i budíky. Některé zobrazí také vlhkost vzduchu a vnitřní teplotu.


Oblíbené nástěnné hodiny , které vynikají skvělou přehledností a čitelností. Vlastnosti a funkce Velmi přehledné rozložení displeje se dnem v. Tyto nástěnné hodiny jsou řízené rádiovým signálem DCF, což zajišťuje dokonalou přesnost. Kromě času a data pak také zobrazují.


Velmi dobře čitelné informace na přehledném displeji s popisky v češtině znamenají, že hodiny TFA 60. DCF (automatické nastavení času podle nejpřesnějších hodin světa) - digitální zobrazení času, data a vnitřní teploty - možnost manuálního nastavení časového pásma, pokud se čas přijatý rádiovým signálem odlišuje od. You can send us any inquiries or remarks by means of following form. Německé hodiny AMS jsou hodiny s trvalou hodnotou. Hodiny mají ukazatel času, data, teploty a vlhkosti.


Digitální nástěnné hodiny s černým rámem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky