úterý 15. prosince 2015

Deky ovečka

Free Shipping Available. Deky jsou extrémně měkké, příjemné na dotek a velmi hřejivé, proto jsou vhodné i pro malé děti. Vhodné jako dárek blízkým, k narození miminka nebo k zakoupení.


Vyberte si - žakárovou nebo hladkou, potištěnou či jednobarevnou. Všechny mohou posloužit na zahřátí, ale také jako krásná dekorace postele či sedací soupravy. Vzhledem k materiálu jsou vhodné i pro alergiky a lidi s citlivou pokožkou.

Pokud nebudete chtít zrovna lenošit, využijete tyto deky třeba jako přehoz přes postel nebo přes gauč. Ještě teplejší a hebčí deky pro naše nejmenší. Imitace ovčí vlny v prošívané variantě.


Příjemná na dotek, nek. Deky s plastickým vzorem, který vypadá jako manžestr. Když zrovna nebudete chtít lenošit pod dekou, poslouží jako krásná dekorace každého gauče, sedačky či postele. Jednofarebné a vzorované deky zútulnia domácnosť a zahrejú vás počas chladnejších večerov.


Fleecové deky z mikrovlákna môžete prakticky využiť aj v aute pre psa. Posteľ a sedačku ochránite peknou prešívanou alebo tzv.

Výborne vás zahrejú teplé vlnené deky , ale aj hebké deky s krátkym chlpom. Deky Ovečka ocení zejména nároční a zimomřivější zákazníci. Základem deky je 1 polyesterové mikrovlákno v imitaci ovčí vlny, které kombinované s dalšími materiály, popř. V naší nabídce naleznete jednobarevné deky z mikrovlákna, akrylové deky LARISY s nápaditými vzory a dále velmi oblíbené deky ovečka.


Všechny deky jsou vhodné jak na cesty do auta, tak na výlety do přírody i na doma, kde jsou využitelné nejen jako přikrývky, ale také jako přehozy postelí, nebo sedacích souprav. Deka ovečka - Kvalitní deky. Deky a soupravy Hřejivý beránek z mikrovlákna V chladném období se rádi zachumláme do hřejivých dek.


Nejoblíbenější jsou hebké beránkové soupravy , které vás pěkně prohřejí ze všech stran. Deky jsou nedocenitelné, když jdete do letního kina nebo na piknik. Ke sledování televize prostě deky také patří.


Nejen když očekáváte návštěvu se dají deky využít i jako přehoz přes sedačku nebo přes postel. Každá přikrývka má přitom své výhody. Zatímco ty přírodní se hodí spíše pro letní měsíce, syntetické deky , které jsou často chlupaté, měkké a opravdu zahřejí, jsou lepší na zimu. Položek k zobrazení: 15. Skladem Heboučká a měkká deka příjemná na dotek.


Jako základ deky ovečka můžeme označit mikrovlákno, které je vyráběné v imitaci ovčí vlny a které je vhodně kombinováno s dalšími materiály a někdy i přidanou výplní. Díky různým technologiím obšívání, vyšívání nebo lemování stuhami při zpracování dek ovečka vzniká opravdu pestrá nabídka, která jistě. Deky typu Ovečka nebo Beránek jsou vhodné jako teplá přikrývka ať už k televizi, k posezení na terase nebo také jako přehoz na postel.


Popis: deka z mikrovlákna EXTRA Mekka OVEČKA manžestr - starorůžová!

OPÄŤ V NAŠEJ PONUKE, OBMEDZENÉ MNOŽSTVO SKLADOM ! Extra mäkká prikrývka z mikrovlákna. Imitácia ovčej vlny v prešívané variante. Príjemná na dotyk, nehryzie.


Možno prať v práčke, deky nežmolkuje, ich vzhľad zostáva rovnaký. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Prodáváme kvalitní deky v mnoha barvách či atraktivních vzorech. Naše deky jsou vhodné i jako dárek, obdarovaní mají z našich dek skutečnou radost. Naši zákazníci se do dek rádi zachumlají, když příjde chladný pozdzimní či zimní večer.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky