pondělí 21. prosince 2015

Chladnička nerez

Je nutné počítat s rozměry v kuchyni, i při dopravě domů. Zjistit u nerez lednice, že se nevejde do dveří, by bylo nepříjemné. Doporučeno je litrů objemu nerez chladničky a litrů objemu mrazáku na jednu osobu. Luxusní, chytrá chladnička s mrazákem amerického typu splní každé vaše tajné přání. Chladnička je jedným zo spotrebičov, ktoré využívame denne.


Chladnička nerez

Uchováva v sebe potraviny životne dôležité pre našu existenciu. Preto je výber kvalitnej chladničky dôležitým krokom, ktorý nemôžete unáhliť. Lednice bez mrazáku neboli monoklimatická chladnička poskytuje větší kapacitu chladicího prostoru, nemusí se odmrazovat a hodí se zejména v případě, že již máte samostatný mrazák. Hlučnosť môžete ovplyvniť prostredím, v ktorom je spotrebič umiestnený.


Menej hlučná sa bude zdať chladnička stojaca v tesnej blízkosti tlmiacich prvkov – koberec, závesy a podobne. Ovládanie je elektronické, umiestnené vonku. V zásuvke CrispZone s Humidity Control udržíte potraviny pomocou regulácie vlhkosti dlhodobo čerstvé. Beznámrazová lednice v nerez provedení.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Napriek tomu, že od chladničky nečakáte veľkú hlučnosť, je treba si uvedomiť, že chladnička beží neustále, takže v prípade, že je umiestnená v kuchynskom kúte, mali by ste tento parameter zohladniť a na energetickom štítku sa zamerať aj na hlučnosť.


Lednice a chladničky Whirlpool šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru a různá provedení. S Whirlpool poznáte rozdíl. Neodmysliteľná súčasť vašej kuchyne a zároven najobľúbenejšia varianta chladničky je kombinovaná chladnička. Vďaka Perfect Fit ju môžete umiestniť priamo k bočnej stene nábytku.


NoFrost kombinovanú chladničku nie je nutné odmrazovať, má oddelenú reguláciu teploty pre chladiacu a mraziacu časť. Na uloženie potravín máte k dispozícii sklenené police PullOut, ktoré vám zjednodušia prístup k vašim potravinám, unesú až 22kg. Vďaka technológii FrostLess dokáže zredukovať tvorbu ľadu a manuálne odmrazovanie je tak potrebné až o polovicu menej často. Ideálnu starostlivosť o ovocie a zeleninu dokáže poskytnúť veľká.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Kombinovaná chladnička. Vďaka funkcii Multi Flow dokáže udržať stále prostredie naprieč celým spotrebičom, zatiaľ čo funkcia NoFrost slúži ako prevencia námrazy a Fresh Zone pomôže pri starostlivosti o mäso a ryby. Samostatne stojaca chladnička v elegantnom nerezovom vyhotovení s pokročilými funkciami.


Chladnička nerez

Vnútorné usporiadanie je navrhnuté tak. K dispozícii je 3litrový čistý objem, z ktorého má chladiaca časť s automatickým odmrazovaním má 2litrov a mraziaca časť s automatickým odmrazovaním litrov. Candy CXSN 1IXH - nerez chladnička side by side. Díky technologii VarioSpace se do ní vejde skutečně velké množství různých potravin a nápojů. Po otevření chladničky vás mile překvapí důmyslně uspořádaný systém poliček, přihrádek a zásuvek.


Celkový využitelný objem chladničky i mrazničky je 3litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky