pátek 25. prosince 2015

Sladké tvoření

Vítejte ve světě sladkého tvoření. Děkujeme za návštěvu internetového obchodu Sladketvoreni. Nabízíme různorodý sortiment potřebný pro vaše sladké tvoření : formy, formičky, potahovací hmoty, suroviny, vykrajovátka a pomůcky pro zdobení dortů a všeho sladkého.


Sladké tvoření - vše pro vaše pečení. Vše potřebné pro vaše pečení. Zabýváme se prodejem cukrářských potřeb a pomůcek.

Nálada a chuť do tvoření ale nechyběla nikomu a tak jsme si to parádně užily a výsledky. Sladká dílnička zaměřená na zdobení sušenek a cupcaků fondánem. Kvalitní a spolehlivý obcho kde najdete všechno pro Vaše sladké tvoření. SLADKÉ TVOŘENÍ v Chuchli, Velká.


Zkusili jste někdy malovat čokoládou? Je to zábava a navíc se dají vytvořit úžasné ozdoby. My si v dnešním díle si ukážeme, jak se dají jednoduše vyrobit čokoládoví motýlci, kterými si pak můžete ozdobit dort, sladkou roládu nebo třeba muffiny. Můj poslední dortík pro mamku - slunečnice.


Nejvíc mi daly zabrat semínka, uff.

Ale co by byla slunečnice bez semínek, že? Hodinka plná cukru a kreativity. To je sladké tvoření – děti si vyrobí vlastní cukrářský výrobek, který si na konci s chutí sní nebo odnesou jako výzdobu do svého pokojíčku. Vstupné 2Kč – hradí se předem na základě registrace. Jsme dvě sestry, které dlouho básnily o své vlastní dortíkárně a víte co?


Ona už funguje déle než roky! Ti, kteří nás už znají, moc dobře ví, jak bláznivě jsme zamilované do pečení a sladkého tvoření. V tomto videu vám ukážeme úžasných nápadů s lepicí pistolí. Sdílejte s přáteli tyto užitečné nápady! Cukrářské potřeby a pomůcky pro cukráře.


Fotogalerie:Rolády,řezy. Vytváření trochu jinak – nebo–li co si udělám, to si také sním. Děti se budou učit potahování dortu “marcipánem”, vypracovat jeho další zdobení a co si vytvoří, to si také odnesou. Baví mě pečení, vaření a jiné domácí tvoření. Nejsem žádná profesionální cukrářka, ani kuchařka.


Na těchto svých stránkách uvádím pro inspiraci svá amatérská dílka, která vyrábím rodině (hlavně vnoučatům) a známým. Největší radost mám, když jim dobroty chutnají. Simončino sladké tvoření.


Užívám si celý proces od jeho přípravy, přes foodstyling až po samotné focení a úpravu fotek.

Miluju taky svoje dva chlapy, kteří ty mé výtvory pak s chutí zpracují. Zároveň získají v kuchyni šikovné pomocníky, ti nejmenší se skvěle zabaví, posílí si jemnou motoriku a tvoření navíc podpoří rozvoj jejich fantazie,“ říká Martina Linková z portálu Aladine. V poslední době se stalo zdobení dortů módní záležitostí, a to i díky velkému množství televizních pořadů, v nichž tvoří ti nejlepší světoví cukráři.


Kniha Sladký design umožňuje něco podobného. Autorka Hanka Rawlings postupně učí svého čtenáře. Někdy si totiž hned neuvědomíme, na co přesně máme chuť – na něco sladkého nebo slaného? Pokud máte zrovna chuť na sladké , přinášíme Vám ty nejlepší sladké recepty!


Kurz je určen pro děti od let a naučí děti základy zdobení perníčků, dortů a jiných dobrůtek. U nás najdeš gelová razítka, vyrábění z papíru nebo filcu a spoustu dalšího. V řadě další kurz potahovaných dortů proběhl ve Vraném nad Vltavou ve Staré škole Vrané dne 17. Bohužel se stalo oblíbeným nešvarem účastnic se objednat a nedorazit.


Tentokrát jsme sladké dobrůtky nacpaly do kelímků, které stačí dozdobit oušky, nosánkem. Ještě mašli pod krk a originální výslužka je na světě :-) Kdo sleduje můj Instagram, už měl tu čest se tam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky