úterý 29. prosince 2015

Digestoř se šikmým sklem

V případě digestoří s šikmým sklem je možné mít vzdálenost mezi spodní hranou. Občas se přihodí, že novou digestoř záhy přestaneme používat. U modelů se šikmým sklem je možné tuto výšku snížit tak, aby spodní hrana digestoře byla nad elektrickou deskou min. Varná plocha by měla být užší než digestoř.


Pět minut před tím, než začnete vařit, odsavač zapněte – v. Nejběžněji je toto místo součástí kuchyňské linky, vařit lze však také na speciálním ostrůvku.

V tomto případě bude digestoř umístěna jiným způsobem než je běžný. Od umístění digestoře a prostoru, který pro ni máte k dispozici, se. Vhodná výška záleží na tom, jestli vlastníte plynovou nebo elektrickou varnou desku.


Ideální vzdálenost se odvíjí od typu varné desky. Hodnocení produktu:. Osvětlení, Recirkulace Digestoř Inca Lux Glass je luxusním provedením v kategorii vestavných odsavačů par. Výrobek je určený k vestavbě do spodní části skříňky nebo jako jednotka pro individuálně.


Nejdůležitější je vzdálenost digestoře od pracovní desky.

Výrobce neručí za škody, které vznikly v důsledku chybné nebo neodborné montáže. Nad elektrickou varnou desku můžete zavěsit digestoř do výšky přibližně cm. Jestliže si pořizujete designový model se šikmým sklem , je možné ho zavěsit. Obecně se uvádí, že pokud by mělo být odtahové potrubí od digestoře ke komínku delší, než m, volte raději digestoř recirkulační.


Upozornění Počítejte s tím, že každý pravý úhel u odtahového potrubí přinese snížení výkonu přibližně o procent (ale i procent), zato se zvýší hlučnost, také asi o procent. Skleněná digestoř se šikmým sklem zajistí dokonalý odtah par při vaření. V případě potřeby je možné vyklopit čelní panel čímž zajistíme zvýšený sběr páry. Motor digestoře je možné vyjmout a umístit mimo. Kuchyně je už dávno používaná a digestoř je poslední věc, která zde chybí.


Tedy ještě chybí lustr, ale žárovka v objímce zatím plní svoji úlohu dobře. Výkonná digestoř bez náhlavní části tak nabízí snadný pohled až na dno hrnce při výkonu 6mza hodinu. Pokud je třeba, LED lampy osvětlí varnou plochu. Všechna nastavení se pohodlně ovládají na přehledné konzoli s dotykovým ovládáním.


Dva tukové filtry z hliníku chrání odtahovou šachtu a vnitřek přístroje. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Pokud odolají, zahříváme pod nimi kyselinu dodekanovou až do bodu, kdy se z ní uvolňují mraky kouře.


Pokud se takový hustý kouř v krátké době vyčistí a zanechá ryze čistý vzduch, můžeme o takovém odsavači par opravdu tvrdit, že splňuje nejpřísnější standardy kvality Bosch, a vy si jej můžete vzít bez obav domů.

Pokud máte plynovou varnou desku, je optimální výška digestoře cca cm. V našem eshopu naleznete digestoře různých provedení, nerezové, v kombinaci se sklem čirým či barevným. Velmi oblíbené jsou v současné době komínové digestoře se šikmým provedením, díky čemuž zůstává více prostoru při vaření a také je možné tyto digestoře instalovat do menší výšky.


Jinak s čištěním nerezu problém nemám. Ale zajímá mě,když je digestoř v kombinaci se sklem ,jestli tam ta špína není vidět víc vzhledem k tomu,ze je to sklo průhledné a tak bude vidět špína ze spodu a zároveň z vrchu? Digestoře se šikmým sklem – zde je možné vzdálenost spodní hrany digestoře od varné desky snížit až na cm. Výška digestoře nad elektrickou varnou deskou by měla být cm. Digestoř EMPIRE je situována ke zdi se šikmým sklem a dotykovým (senzorovým) ovládáním.


Tento typ je nabízen s VIP výbavou. Podívejte se na naši nabídku příslušenství pro odsavače par. Lepší variantou jsou však odtahové digestoře, kde je vzduch odváděn přímo do ventilační šachty nebo komínu.


Je však důležité, měla digestoř zpětnou klapku, která zabraňuje vpouštění studeného vzduchu zvenčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky