úterý 15. prosince 2015

Dřevěné regály na knihy

Knihy nepatří někam do zaprášené krabice. Knihy je třeba vystavit do krásné knihovny. A proto jsme vám připravili širokou nabídku policových regálů, knihoven nebo třeba i poliček, na které můžete své početné svazky umístit.


Vybrat můžete také knihovnu kombinovanou se skříní. Takové provedení se hodí zejména do.

Dřevěné regály a knihovny z masivu. Pokud chcete svoje knižní a jiné poklady nechat vyniknout, tak v tom vám pomůžou dřevěné regály a knihovny z masivu. Na tuto pozici je skvělým adeptem krásná knihovna z masivu nebo policový regál na knihy. Při pohledu na minimalistické dřevěné police budete mít pocit, jako by vaše knihy levitovaly na stěně.


Multifunkční knihovny, police a regály jsou ideálním nábytkem do domácnosti, kam ukládat knihy a jiné poklady. Každá z nich unese až kilogramů – podle typu, který vyberete. Regály se hodí do sklepa ( na dřevo, víno či ovoce), ale i domů na hračky nebo knihy.

Zvláště ty se sklopenými bedýnkami, ve kterých zboží hezky vystavíte. Přístavbové regály s pěti policemi jsou vyrobeny z kvalitního dřeva bez povrchové úpravy. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly. Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod montáže.


Detailní informace naleznete zde. Dokonce i knihy můžete dát do knihovny, která dokáže pojmout obrovské množství knih. To jsou samozřejmě základem rodinného vědění. Rozhodnout se pro správný typ takové police není nikdy jednoduché, ale věřte, že na stránkách o n. V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály , které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností.


Toužíte po kvalitním a estetickém provedení úložiště pro vaše knihy a další předměty? Máme pro vás připraveny kombinované knihovny, do kterých nejen přehledně urovnáte všechny knihy , ale do skříněk uložíte další nezbytnosti. Prostorné policové regály , které vám mohou posloužit na uložení knih i mnoha jiných věcí, například v komoře, šatně nebo pracovně. Nechybí ani nezbytné nástěnné police. Regály jsou snadno omývatelné, tudíž nenáročné na údržbu.


Jsou prostě unikátní a různorodé. Lze je proto využít jak na uložení nářadí, tak i na uskladnění potravin, kdy za tímto účelem prošly atestem.

Další výhodou těchto vkusných regálu je odolnost vůči vlhku, kdy proto mohou být umístěny i ve venkovním prostředí. Knihovna Patricie - Knihovna PATRICIE je vyrobena ze smrkového masivu, sušeného a mořeného. Jedná se o ruční českou výrobu.


Knihovna má dvě zásuvky a dvoje dřevěné dveře s kovovými úchytkami, je na soklu. Svým líbivým vzhledem je vhodná do všech prostor. Materiál výrobku: masiv.


ELEMENT SYSTEM - Regály pro domácnost. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti. Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Dáte přednost bílé, dřevěné či kovové? Jako knihovnu, police pro knihy , dekorace, rámečky na foto, úložné krabice a boxy.


Designové regály lze použít na hodně způsobů. Můžete je nechat u stěny či. KNIŽNICE A REGÁLY Potrebujete jednoduché skrinky do obývačky, deliacu stenu, regál do pracovne alebo prvé poličky na knihy do detskej izby? Uložte si dekorácie, knihy a hračky prehľadne.


Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom sú vyrobené z dreva, kovu alebo MDF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky