středa 9. prosince 2015

Pračky se sušičkou

Pračky se sušičkou disponují funkcemi, se kterými se pochopitelně můžete setkat už u samostatných praček a sušiček. Spousta lidí řeší problém, jak do malého prostoru umístit pračku i sušičku a právě tehdy přicházejí ke slovu tyto stále populárnější kombinace. Rádi byste využívali výhod těchto spotřebičů, ale jste. Nákupem pračky se sušičkou ušetříte nejen prostor ve Vaší domácnosti, ale také spoustu času a energie. Pokud si pořídíte pračku se sušičkou , můžete uklidit do kumbálku Váš starý věšák na prádlo, protože ho již nebudete potřebovat.


S rozrůstáním měst se moderní byty zmenšují a prostor se stává stále vzácnějším.

A protože se moderní životní styl vyznačuje rychlým tempem, ušetříte čas praním a sušením v rámci jednoho. Pračka se sušičkou neboli pračky 2vjsou skvělou volbou v případě, že chcete ušetřit místo v malé koupelně nebo prádelně. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se sušičkou. K tomuto číslu nezapomeňte ještě připočítat vodu, která je potřeba na praní, což je průměrně dalších l navíc.


Spotřeba energie – pračky kombinované se sušičkou se nejčastěji vyrábí v energetické třídě A nebo B. Velikost pračky se sušičkou. Fakt, že pračky se sušičkou jsou navrženy na to, aby se vešly i do velmi prostorově omezených místností, je často velmi důležitým faktorem pro koupi daného přístroje.

Nicméně s velikostí pračky se zmenšuje i kapacita bubnu. Připravili jsme pro vás průvodce správného výběru pračky se sušičkou tak, aby vás žádný parametr nepřekvapil, a vy jste stoprocentně věděli, co kupujete. V článku také naleznete recenze praček se sušičkou , které jsme pro vás důkladně vybrali.


Vybrané pračky se sušičkou prošly testy samotnými spotřebiteli a. Toužíte po sušičce na prádlo, ale na dva velké spotřebiče je vaše koupelna malá? Pak pouvažujte o kombinaci automatické pračky se sušičkou. Není nad to, když vyprané a čisté prádlo, vytahujete z pračky již suché. Kombinace pračky se sušičkou , navíc v energetické třídě A, vám umožní šetřit nejen energii, ale také svůj čas a hlavně finance.


Společnost Woolmark je přední světovou organizací zabývající se péčí o vlnu. Její modrý štítek potvrzuje, že v nich lze bezpečně prát a sušit vlněné prádlo, které je určeno pouze k ručnímu praní. Kombinované pračky se sušičkou jsou vhodné pro náročnější uživatele, kteří požadují nejen dokonalé čistou, ale i rychle suché prádlo. Praktický spotřebič, který šetří nejen váš prostor, ale i čas.


LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička. Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky. Tři hlavní důvody pro pořízení slim pračky se sušičkou.


Dispozice vašeho bytu neumožňuje umístění standardně velké pračky. Moderní a praktická kombinace pračky se sušičkou v jednom spotřebiči se skvěle hodí do menších bytů.

Perfektně vyřeší problém, kde prádlo sušit, a navíc má tichý provoz. Naše pračka se sušičkou PerfectCare 8poskytuje vašemu oblečení vynikající péči v rámci jednoho programu až po usušení. Systém UltraCare předmíchá prací prostředky a aviváž ve vodě, než je nadávkuje do bubnu. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Tento typ pračky je takový kompromis, pokud nemáte dostatek prostoru pro pračku a sušičku, ale zároveň toužíte po výhodách sušičky. Tato pračka vám prádlo dokonale vypere i vysuší. Lze ji umístit i do kuchyně, protože je předem plněná. Tento fakt je typický i pro pračky se sušičkou , které spadají výhradně do nejúspornější třídy A. Další příznačnou devízou je velmi tichý chod motoru. Při praní vydává pouhých decibelů, míra hluku odstřeďování se pohybuje kolem hranice dB.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pořiďte si pračku a sušičku v jednom do malého bytu nebo domácnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky