čtvrtek 17. prosince 2015

Bombička co2 12g olejová

Olejová bombička pro čištění mechanismu COvzduchových zbraní. Výrobci COpistolí a revolverů doporučují tuto čistící olejovou bombičku použít po cca 5výstřelech k promazání vysychajícího mechanismu. Bombička olejová 12g Walther. Kapacita bombičky, nápně plynu g. COolejová 12g bombička je určena do vzduchových pistolí, vzduchových pušek a také do airsoftových pistolí.


Garanace: testováno ve zkušebním výzkumném.

COplyn vysušuje vnitřní mechanismy a hlavně těsnění, proto je dobře cca po pěti klasických bombičkách použít olejovou. Ideální způsob jak promazat vaši COpistoli nebo COpušku. COjednorázová bombička je určena pro vzduchové pistole a pušky s pohonem střely CO 2. Počet výstřelů záleží na modelu COvzduchovky, obvykle. V jedné bombičce je 12g plynu.


Jedna bombička vydrží cca výstřelů. Hnací plyny pro Airsoft) Hodnocení produktu:. Kvalitní bombička - 12g pro zbraně poháněné plynem CONeplnitelná.


Princip systému COu vzduchových zbraní Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Jednou za čas je dobré prohnat vašim COkvérem olejovou bombičku. Dokonale promaže vnitřnosti zbraně. Je vhodné používat olejovou bombičku pravidelně, protože COvysušuje vnitřní. ASG s mazacím olejom s obsahom.


Cena uvedena za balení. Je opatřena olejem tak aby byla provedena konzervace. Záleží také na typu zbraně. CO plyn vysušuje vnitřní mechanismy a hlavně těsnění, proto je dobré cca po pěti klasických bombičkách použít olejovou. Walther PDAO COna 1výstřelů s plnou razancí nárazu kuličky a dalších s nižší intenzitou nárazu Nejste nalogován Vzhledem k udržení vysoké úrovně diskusí je vkládání nových komentářů či reakce na příspěvky ostatních návštěvníků umožněno pouze přihlášeným uživatelům.


Pistolová bombička s obsahem hnacího plynu CO( 12g ) určená pro vzduchové a airsoftové zbraně. Obsahuje navíc olej, který zbraň při střelbě zároveň promazává a čistí, udržuje ji ve střelbyschopném stavu. V bombičce je obsažen konzervační olej, který ji zevnitř konzervuje a promazává zbraň, což je důležité, protože COvysušuje vnitřní mechanismy a hlavně těsnění, proto je vhodné cca.


Jednocestná bombička s 12g náplní CO2. Aby jste těmto problémům předcházeli doporučujeme používání právě olejových bombiček, které o vaši zbraň pečují zevnitř. Jednorazové bombičky s plynom CO 2. Použitie športová streľba, hustenie cyklo pneu. Plnička pre plnenie plynových patrón do granátometu alebo COzásobníkov od firmy SHS (zn. PPS).


CObombičky lze použít výhradně do zbraní na ně určených.

Javascript is deactivated or. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení.


Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Prodej armádního vybavení a doplňků pro přežití v přírodě rozšířené vyhledávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky