čtvrtek 31. prosince 2015

Pánev na smažení

Nejvhodnější je klasická kulatá pánev. Důležité u pánve pro smažení je především dostatečně silné dno, které dobře rozvádí teplo, odolný povrch, který se snadno čistí, a kvalitní zpracování. Právě takové pánve na smažení vám zde nabízíme.


U nás si můžete vybrat opravdu nejlepší pánev na smažení. Recenze: Pečicí pánev CeraDur Profi od tradičního výrobce WMF najde v praxi uplatnění a boduje dobrými výsledky smažení. Nepřilnavý povrch z keramiky a oxidu křemíku se ukázal býti jako obzvlášť odolný.

Pánev na smažení a výběr materiálů. Díky standardním rozměrům na ni bude přesně sedět jakákoliv poklice od hrnce. Pojďme se ale podívat na nabízené materiály. Výrobci sice proklamuje, že je náčiní určeno i pro indukci, v tomto případě je ovšem nutné zpozornět.


Sice na plotýnky a reaguje a samotné vaření je tedy možné, avšak rychle dochází k oslabení kontaktu s indukcí. Proto se vyplatí výrobek. Titanové pánve díky svému nepřilnavému povrchu jsou vhodné na vaření, pečení a smažení bez tuku a oleje. V titanových pánvích můžete tak smažit bez tuku a bez obav z připalování.


Pánve na lívance mají rozdělené dno do několika ok, do kterých si rovnoměrně nadávkujete těsto na smažení lívanců, bramboráků nebo volských ok.

Zakoupit lze i pánev se sedmi oky, takže bez problému připravíte pokrm pro celou rodinu. Doporučujeme vybírat lívanečník s nepřilnavým povrchem pro snadnou údržbu i manipulaci v průběhu vaření. Její vnitřní povrch je pokrytý teflonem, který má zaručit nepřilnavost povrchu, což znamená, že se jídlo nebude připékat. Můžete ji používat na elektrické a plynové plotně, majitelé indukčních varných desek tento. Na smažení tak postačí jen pár kapek oleje.


Skvěle se na ní připravují lívance a palačinky. Navíc není potřeba velké množství oleje, takže palačinky ani bramboráky nebo lívance. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve.


Banquet pánev na lívance je vybavena indukčním dnem, hodí se tak na všechny typy sporáků. Vnitřní povrch je ošetřen nepřilnavou úpravou, což jistě oceníte při mytí nádobí – těsto se totiž nepřipálí. Díky jádru z hliníku je velmi lehká, zatímco nepřilnavost zaručuje povrch s částicemi diamantů a titanitu.


Vhodná do myčky na nádobí. Je jedno, na co máte chuť, s našimi pánvemi (za ceny, které se vám budou líbít) se vždy můžete pustit do vaření. Nabízíme je v různých velikostech a materiálech jako litina (ta zajistí rovnoměrné rozvádění tepla) nebo hliník (ten je lehký, i když je pánev plná jídla). V nabídce máme kvalitní pánve na indukci od prověřených výrobců. Potřebujete pomoci s výběrem?


Podívejte se na - Jakou pánev na indukci.

Pánve na indukční vaření zde můžete vybírat podle použitého materiálu, ale i podle velikosti, tvaru nebo barvy. Maso, vegetariánské pokrmy nebo mořské plody: rychlá a jednoduchá jídla z pánve má v repertoáru každý kuchař. Pokud potřebuje nějaký pokrm déle povařit, jsou ideální pánve na dušení s vysokými stěnami. Tento druh pánví lze bez problémů používat i v. Jedinečná je i kvalita samotné smažící a pečící plochy, používá se pouze minimum olejů nebo tuků. Keramická pánev má v současnosti díky kvalitním materiálům dlouhou životnost, velmi snadno se udržuje v čistotě a může se vkládat i do myčky nádobí.


Tyto pánve je možné použít na. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Smažení je tepelná úprava, při které je potravina vložena do většího množství horkého tuku. Rychle na povrchu zhnědne a po vytažení je křupavá, zatímco uvnitř zůstane šťavnatá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky