pondělí 7. prosince 2015

Hotel broušek menu

Pondělí Hovězí kostky na pepři, vařený brambor Vepřová pečeně, zelí, domácí houskový knedlík Polévka: Žampionová. Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka. Rádi pro Vás uspořádáme různé společenské akce, rodinné a firemní oslavy, svatební hostiny a další.


Nabízíme denní menu , hotová jídla, speciality či jídla bezmasá. Na Vaše přání Vám připravíme i občerstvení formou rautu. Restaurant Broušek in the Sloupu v Moravskému Krasu is looking forward to your visit. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the hotel. There is a wellness centre in the hotel. Catering is provided in a local restaurant.


Restaurace a denní menu Chcete si u nás pochutnat při zvláštní příležitosti jako je svatba, promoce, firemní večírek nebo školení? Připravíme pro Vás netradiční gurmánský zážitek: slavnostní chody, teplé a studené rauty, rožnění selete, vegetariánské hody, menu sestavené na míru podle Vašich chutí. Svou polohou nabízí snadnou dosažitelnost všech turisticky zajímavých míst této krasové oblasti, a proto je vyhledávaným místem všech vyznavačů turistiky a cykloturistiky, pro které jsou upravené a dobře značené turistické i cyklistické stezky. Její součástí je dětské hřiště se skluzavkou, houpačkou a trampolínou. Rádi zde uspořádají různé společenské akce, rodinné a firemní oslavy, svatební hostiny a další.


Nabídka denního menu, hotová jídla, speciality či jídla bezmasá. Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Restaurant in Sloup, Jihomoravský Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Pan majitel velice příjemný a ochotný, tak i personál hotelu, vynikající kuchyně, pokoj vyhovující, výhodná poloha hotelu na návštěvu jeskyní, kterých je v okolí hotelu několik, určitě budeme doporučovat a rádi hotel znovu navštív. With attention to detail and service which is genuinely warm and friendly, we ensure all our customers feel special whether they are regular guests or visiting us for the first time. Využití pro firemní akce, svatby, školeni a teambuildingy.


Oficiální stránky Městyse Sloup. Nachádza sa v městys Stĺp, v severnej časti Moravského krasu a to asi 1m od východu zo Sloupsko-šošůvské jaskyne. Primary Menu Skip to content. Sloup v Moravském Krasu 1Sloup.


Nabízíme ubytování, stravovací služby, restaurace, možnost využit vlastního parkoviště. Provoz nekuřácké restaurace o kapacitě míst. Nabízíme především českou kuchyni, denní menu a hotová jídla. K dispozici je venkovní posezení pro osob, salonek pro hostů či venkovní dětské hřiště se skluzavkou.


Možnost pořádání společenských, firemní i rodinných akcí a svatebních hostin. The hotel can also cater for larger family or private parties with a selection of menus designed to suit your needs. Should you be interested please contact our Function Manager to discuss your needs further. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


For ONLINE RESERVATIONS, see the booking panel above. Brumus is open all day serving fresh, seasonal cuisine and fabulous cocktails. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


A ještě jeden tip na hostinu, hotel Broušek ve Sloupě. Hotels near Aqualava Waterpark. A pak je něco v Šebrově, ale to jsem jen viděla reklamu z auta, když jedu kolem. Offering spacious rooms, a trendy bar and restaurant and unseen memorabilia, you will never want to leave our Liverpool hotel.


Crystal Restaurant Sunday Lunch Menu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky