středa 16. prosince 2015

Lednice bazar ostrava

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberte si z naší nabídky. Popis: Prodám lednici, plně funkční. Inzerát Prosklená lednice v okrese Ostrava -město, cena dohodou, od rkarvai na Sbazar. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.

Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce. Kategorie Ledničky - bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte mož. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Ledničky s mrazákem v lokalitě Ostrava.


Vybírejte z 8inzerátů. Navštivte také náš bazar ledniček, kde získáte levné kuchyňské spotřebiče sloužící k uchování potravin.

Naleznete zde kombinované ledničky, nebo levné lednice s mrazákem. Podejte zdarma inzerát a zbavte se své postarší lednice , prodejte ji výhodně někomu jinému. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Hlučnější zadní ventilátor, jinak plně funkční. Plně funkční, předvedu, záruka.


K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac. Provozovny jako: restaurace, jídelny, profi kuchyně, fast foo obchody s potravinamí, ře. Auto - Kompresorova lednice bazar. Kompletní sortiment různých typů pro uspokojení potřeb každého provozu.


Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva. Chladici teplota 4-8°C. Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. Lednice je dvoudverova, celkovy objem 4l.


V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr. Stroje - Prosklena lednice bazar.

Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Rubrika: ledničky a mrazáky. Nabízím do pronájmu nebo místnosti (dle domluvy), v zařízeném PŘÍZEMNÍM RODINÉM DOMĚ k dispozici zaří. Bazar sportových potřeb. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou chladničku, levný mrazák.


Letní ubytování v zahradní přístavbě. Wc,koupelna,kuchyňská linka, lednice ,mikrovlnná trouba,včetně všeho nádobí k dispozici. Moznost zapůjčení horských kol,ping pong,šipky hry,hračky,čtení pro dospělé i děti.


Tv,radio,ohniště,nebo gril. Idealni pro ty,jenž nehledají žádný luxus,ale pohodu a klid. Sekce Ledničky - Elektro bazar - řádková inzerce.


Nabízíme převážně značkové spotřebiče - vše za přátelsky dostupné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky