úterý 29. prosince 2015

Alobal do mikrovlnky

Papierové tašky, v ktorých možno máte zabalené niečo, čo chcete vložiť do mikrovlnky , totiž väčšinou obsahujú spoje s lepidlom. Toto lepidlo sa môže teplom uvoľniť do jedla, čo nie je dobré najmä pre naše zdravie. O plastových obaloch hádam ani nemusíme hovoriť, a preto je lepšie ich do mikrovlnky vôbec nedávať.


Může se dát alobal do mikrovlnky ? Jop, jsem asi idiot, že? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Nie nadarmo vás rodičia napomínali, aby ste nedávali do mikrovlnky alobal alebo tanier so zlatým okrajom. Ak ste počúvali, môžete byť len radi.


Ak dáte do mikrovlnky alobal , pripravte sa na predčasný ohňostroj. Začne sa v nej najskôr blískať, ako keby prichádzal koniec sveta a po tom začnú letieť iskry. Mikrovlnku používa určite takmer každý z nás, a tak nie je na škodu objasniť si, ktoré veci by sme do nej nikdy nemali dávať. O niečom si už možno počul, ale možno si nevedel, aké dôsledky môže zohrievanie niektorých vecí v mikrovlnke spôsobiť.


Alobal do mikrovlnky

A to i přes to, že trvalo ještě několik desetiletí, než si našla své velmi bytelné místo ve většině domácností po celém světě. Lidstvo si vynález oblíbilo natolik, že v něm začalo. My jsme pro vás připravili věcí, které byste do mikrovlnky nikdy dávat neměli. Málokdo ví, že mikrovlny působí na některé potraviny a materiály jinak, než je tomu v běžné troubě nebo při obyčejném ohřívání na plotně.


V mikrovlnce se mění vlastnosti potravin, což pro nás může mít i fatální následky. Hele zkoušeli jste někdy dát naférovku alobal do mikrovlnky a zapli? Mě se to postěstilo omylem v práci. Jsem si chtěl ohřát v kuchynce Twistera z KFC no a nějak mě nenapadlo, že ten obal v čem je to zabalený je z alobalu. Tak například téměř každý z nás ví, že do ní nepatří alobal , ale o jiných zakázaných předmětech či potravinách mnoho lidí vůbec netuší.


Pojďte se podívat, co nedávat do mikrovlnky za žádných okolností. Jen kvůli tomu nezapínám troubu,ale dám to na chvilku do mikrovlnky na gril (samozřejmě bez alobalu). Hermelín nerozkrajuji,ale potřu ho na povrchu oliv. Chutná to stejně a za pár minutek je jídlo na stole.


Môže sa dať alobal do mikrovlnky nevie mi to nikto povedať. Diskusia k téme komentáre k článku. No, ešte som to síce neskúšala, ale asi nie, aj to je kov(?), te.


Do mikrovlnky nepatří především kovové předměty, ale ani předměty s kovovým zdobením (např. i talíře s některými glazurami, alobal apod.). Vhodné nemusí být ani některé plastové nádobí (může se zdeformovat). Do trouby taky nepatří nepropustně uzavřené věci (např. vejce) a nedoporučuje se ohřívat ani pečivo. Nádobí do mikrovlnné trouby na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Koláče z mikrovlnky do hrnčeka sú skvelé nielen pre nečakanú návštevu, ale aj pre tých, ktorí majú chuť na niečo sladké a nechcú kvôli tomu stráviť hodinu v kuchyni.


Takmer každý recept na koláč z mikrovlnky máte hotový do niekoľkých minút. TIP: Hrnček vždy naplňte len do polovice, pretože inak by ti cesto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky