čtvrtek 21. ledna 2016

Sušička kondenzační s tepelným čerpadlem

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem nevypouští tolik tepla a vlhkosti do okolí. Kvůli konstrukční složitosti ji pořídíte s vyššími náklady. Vyšší cena má však dobrou návratnost v úspoře elektrické energie oproti klasické kondenzační sušičce.


Sušička kondenzační s tepelným čerpadlem

Příkon sušiček s tepelným čerpadlem se může dostat pod. Ve výsledku dochází k nižší spotřebě elektrické energie, sušička s tepelným čerpadlem je tak ideální pro. Navíc jako jediný domácí spotřebič využívá jak chladící.


Když už italský stroj, tak raději ariston či indesit než zanussi s jakoukoli rádoby luxusní nálepkou. A sušička s tepelným čerpadlem je rozhodně lepší než kondenzační , protože používá nižší teplotu a není takový žrout proudu. Ale při správném používání nesráží prádlo ani obyčejná sušička. LED displej pomáhá ovládat přístroj jednoduše a efektivně. Veškeré nastavení snadno navolíte na panelu s českými popisy.


SUŠIČKY S TEPELNÝM ČERPADLEM. Sušení při nízkých teplotách je ke tkaninám šetrnější, proto oblečení zůstane déle jako nové. Vyspělé sušičky AEG s tepelným čerpadlem. Pokud sušíte prádlo často, sušička s tepelným čerpadlem se vám určitě vyplatí. Jsou to vlastně kondenzační sušičky, kde vlhký horký vzduch proudí z bubnu a současně je ochlazován pomocí tepelného čerpadla.


Nevýhodou, kterou sušičky s tepelným. Mezi funkcemi nechybí rychlý či šetrný program k dětem ani automatické nastavení vlhkosti a optimální teploty. Na této stránce najdete levné sušičky prádla s tepelným čerpadlem , respektive všechny sušičky prádla s tepelným čerpadlem seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější.


Sušička kondenzační s tepelným čerpadlem

Cyklus tepelného čerpadla tvoří odpařování, stlačování, kondenzace chladiva. Díky technologii SelfCleaning Condenser se kondenzátor během procesu sušení až čtyřikrát automaticky čistí a poskytuje tak každý cyklus skvělý energetický výkon. Zbytkové teplo není odváděno ven, ale je dále použito k ohřívání vzduchu pro sušení.


Díky tomu dokáže sušička na prádlo uspořit až dvojnásobek množství elektrické energie než klasické kondenzační. Sušičky prádla Bosch s. Tepelné čerpadlo také zbytkové teplo využívá k dalšímu ohřevu studeného vzduchu a nedochází tak k úniku mimo. Už několik let jsou ale řešením, které využívají i domácnosti. Důvodem jsou především úspory.


Jsou to právě sušičky s tepelným čerpadlem , které představují nejmodernější typ tohoto domácího spotřebiče. Sensoric kondenzační sušička s tepelným čerpadlem a samočisticím kondenzátorem selfCleaning Condenser a velmi krátkými časy sušení. Zobrazit více Samočisticí kondenzátor selfCleaning condenser - čistí se naprosto automaticky. Spotřeba sušiček s tepelným čerpadlem je oproti běžným kondenzačním sušičkám nižší až o a díky nižší teplotě jsou tyto sušičky i šetrnější k jemným. AXI – umělá inteligence, která rozumí vašim zvyklostem a učí se z nich.


Technologie One Fi Extra - WIFI, NFC. U tohoto druhu se můžeme často setkat s označením pouze sušička s tepelným čerpadlem. Jedná se o technologického nástupce, který v současnosti dominuje trhu se sušičkami od nejlevnějších modelů, až po ty nejsofistikovanější.


Sušička kondenzační s tepelným čerpadlem

Susička nabízí programů sušení, jako například BabyProtect, který odstraní až 1 bakterií z prádla a zajistí tak hygienickou čistotu, nebo program Mix, kdy můžete sušit různé druhy textilu najednou. Princip sušičky je stejný, kondenzát je. Už žádné zdlouhavé sušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky