čtvrtek 21. ledna 2016

Kuchyňské prkénko dřevěné

Naše doplňky se stanou vysoce funkční, estetickou a trvanlivou součástí Vaší kuchyně. Kuchyňské prkénko je nutné v každé kuchyni. Vyberte si prkénko z mnoha typů, velikostí i materiálů.


Nabízíme kvalitu za přijatelnou cenu a rychlé dodání. Sháníte nějaké prkénko ?

V IKEA si můžete vybrat z široké nabídky kuchyňských prkének různých rozměrů, barev i mateirálů. Najdete tu vše od silného řeznického prkénka z masivního dřeva až po ohebná kuchyňská prkénka z plastu. Některá se dokonce dají použít jako servírovací podnos. Věříme, že si z naší nabídky vyberete.


Dřevěné prkénko na maso. Kvalitní dřevěné prkénko na maso je moderní kuchyňské vybavení, které stojí za pozornost. Po dlouhém období, kdy byla v módě prkénka z různých typů plastu prožívají klasická krájecí prkénka na maso svůj návrat na scénu.


Důležité je dbát na hygienu.

V současné době seženete především bambusová prkénka. Plastové prkénko – plast se považuje za pevný a odolný materiál. Máte-li při vaření pocit, že už je vaše kuchyňské prkénko poněkud opotřebované, je nejvyšší čas pořídit nové. Materiálem může být dřevo, plast nebo třeba sklo. Velmi praktická jsou také skládací či.


Pomocník každého kuchaře v kuchyni, to je dřevěné prkénko. Orion přichází s prkénkem s rukojetí z týkového dřeva o rozměrech 59×cm. Díky krásné textuře dřeva je každý kousek originál, kterému nechybí i praktické očko k zavěšení. A využít ho můžete nejen při přípravě vašich oblíbených jídel, ale.


Duspiva kuchyňské prkénko buk, x cm. Máme i brousky na nože, různé sekáčky, sady nožů a jednotlivé nože na chléb, na maso a na zeleninu. Co byste potřebovali do své kuchyně? Pojďte si k nám všechno prohlédnout!


Kreativní sada pro malého kuchaře dětem umožní získat nové kulinářské dovednosti. Přijďte se podívat na naši nabídku nožů a kuchyňských prkének. Snažíme se zajistit, abyste si domů mohli pořídit i originální gravírované prkénko přesně podle vašeho gusta.


Kupte si takové, které je přesně pro vás, nebo něco zcela odlišného a jedinečného pro váš domov.

Prkénko vyrobené z bukového dřeva. Je lehké a zároveň pevné, vybavené rukojetí pro komfortnější přenášení a dírkou pro zavěšení. Poslouží nejen při zpracování potravin, ale i při servírování, například u grilování. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Tento materiál má úžasné vlastnosti - netupí nože, má antibakteriální povrch a nevsakuje do sebe kyseliny ani barviva z potravin.


Rozměry kuchyňského prkénka jsou cca 3x 2x cm. Po stranách vyfrézované drážky pro lepší držení. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Banquet, Tescoma, Tefal a dalších.


Nejoblíbenějším tvarem kuchyňských prkének je obdélník, všestranný doplněk přípravy jídel ve vaší kuchyni. Obdélníková krájecí prkénka mají větší pracovní plochu, což vám dává dostatek prostoru pro řezání a krájení potravin – a navíc chrání vaši pracovní desku před poškrábáním. Vyrábíme širokou škálu krájecích prkének ve tvaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky