úterý 12. ledna 2016

Regály do domácnosti

Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Tak skoncujte nadobro s nepořádkem, vyberte si praktické skladovací prostory a uložte do nich pneumatiky, sezónní věcí, krabice s dětskými hračkami, nářadí i bedny s ovocem. V domácnosti si regály nájdu svoje miesto všade, nech už ide o pivnicu, garáž, komoru, špajzu, šatník či kuchyňu. Poslouží vám v kuchyni, ve spíži, obývacím či dětském pokoji, ložnici, sklepě, případně v kterékoli další tzv. Některé regály , regály do domácnosti ale mohou tvořit i zajímavý interiérový prvek, např.


Milí zákazníci, na zvýšenou poptávku po regálech a regálových systémech reagujeme velmi rychle.

Tieto drevené regály sa hodia do domácnosti. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let.


SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného. Regály sa hodí aj do kúpeľne.


Lakované viacúčelové regály do domácností s drevotrieskovou alebo plechovú policou s nižšou nosnosťou. Ospravedlňujeme sa, ale vzhľadom na situáciu som museli prerušiť prevádzku na našej slovenských pobočke. Naše kvalitné kovové regálové systémy vyrobené sú tou najlepšou voľbou.

S regálmi od Majstra využijete každý priestor na 1. Pomohou vám vytvořit systém a pořádek ve vaší garáži i domácnosti. Výhodou je možnost nastavení výšky polic, jednoduchá manipulace, široká variabilita. Základní rozměry vychází z pozinkovaných policových regálů UNIZINC. Speciální regály jsou potom určeny k ukládání pneumatik a ocenit můžete také regály na víno. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Používají se do sklepů, komor a spíží, ale i dílen a garáží, případně regály na pneumatiky atd. Nejlevnější policové regály do domácnosti na trhu s certifikaci TUV. Lakované víceúčelové regály do domácností s dřevotřískovou nebo plechovou policí s nižší nosností. Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas.


Praktické dřevěné regály se vyrábějí z masivního dřeva, potom se nijak neimpregnují a jsou určené k přímému použití. Dají se upravit barvami na dřevo nebo namořit, čím se zvýší jejich životnost. Police mají nosnost až kg. K tomuto výrobku dodáváme montážní návod a vruty do dřeva. Sú plne prispôsobiteľné a schopné splniť všetky Vaše skladovacie potreby.


Ponúkame kovové regály s HDF policou do pivnice, priemyselné regály a regály do práce, či kancelárie. Vyberiete si presne taký, aký Vám pasuje.

Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Free Shipping Available. Nabízíme regály do prodejen, domácností využijte náš konfigurátor regálů. Sestavte si regálový systém podle vašich potřeb na eu- regaly. Jsme výrobci, vše v našich skutečných skladech.


Nábytek do dětského pokoje jsem objednala, cca před 5ti týdny, dorazil do tří týdnů, vše v… pan Stanislav, Karviná Knihovnu jsem si u Vás na eshopu objednal před třemi týdny. Vyberajte regály podľa miesta, kde ich budete využívať! Vyčlenili sme regály vhodné ako do domácností, interiérov obchodov, tak aj do skladov a garáží.


Jednotlivé regály zodpovedajú svojim vzhľadom, nosnosťou a ďalšími aspektami predpokladanému zaťaženiu a typu skladovaného (vystavovaného) tovaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky