středa 6. ledna 2016

Panoptikum menu

Na našem jídelním lístku najdete pečená žebra, pivní pochutiny, steakovou kuchyni i české hotovky. Denní menu v centru Brna. Vaříme pro vás denně od 1do 2hodin. Users rated this restaurant 3. Your new favourite restaurant with a wide-ranging menu.


Our Czech cuisine offers an amazing selection of delicious, freshly prepared dishes just for you.

Nabízíme jedinečné speciality v příjemném prostředí naší restaurace PANOPTIKUM. Dopřejte si pohodu při krásném počasí na naší zahrádce. Přijďte se schovat před sluníčkem.


Máme pro Vás přichystané příjemně. Obsluha je také velmi milá a vstřícná. Sarkastická stránka o Ústí nad Labem. This restaurant has received 4. See actions taken by the people who manage and post content.


Panoptikum Ústí nad Labem.

Domácká atmosféra restaurace je zárukou příjemně strávených chvil na šálkem odpolední kávy, nebo u sklenky jiného lahodného nápoje či pokrmu. Aktuální polední menu , kontaktní údaje a otevírací doba. Avoid so called risotto and pasta dishes, Wi-Fi does not work in nonsmoking area. Find on the map and call to book a table.


Restaurace je členitá, prostorná, je obložená dřevem. The restaurant received 4. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Za mě nejlepší restaurace v Uh. Service was great as well, waiter was proactive and friendly.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Prices are very reasonable despite rather central location. A few kinds of beer on tap, including Krusovice and local Dacicky.


We tried their Sticky Ribs - perfect. They have steaks and other good cuisine. Wir haben die geilste Küche, das perfekteste Ambiente, die genialsten Gäste, die schönsten Kellnerinnen mit den vollsten Gläsern und Wirte von intergalaktischem Ruf. JÍDELNÍ LÍSTEK POCHUTINY K PIVU V ZAVAŘOVAČCE – pečivo v ceně 1g Utopenci v nálevu s cibulí a feferonkou 7- 1g Nakládaný hermelín – plísňový sýr v oleji s cibulí a česnekem 8- 1g Vepřová tlačenka s octem a cibulí.


Pro tento den nebylo zadáno menu. Nejoblíbenéjší z našeho menu.

Feinstes Fleisch Das beliebste unserer Spiesekarte. ENTRECOTE BRAZíLlE Steak z vysokého rošténce (rib eye). Velice chutný a š€avnatý steak, kde je patrné výraznéjší mramorování. Zobrazte si informace a denní menu PANOPTIKUM v městě Brno.


Nabízíme vám skvělé restaurace a novinky ze světa gastronomie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky