úterý 19. ledna 2016

Police do skříně

Dodatečné police do skříně PARIS P(ks) v barvě bílá. Maximální zatížení jedné police je kg. Pokud pouze změříte vzdálenost od vrchní či spodní hrany skříně , může se stát, že police nebude vodorovně.


Nejlepší způsob je zasunout polici do skříně na požadované místo, položit na ni vodováhu, vyrovnat a vyznačit výšku na bočnicích. Případně můžete odměřit vzdálenost od nejbližší horní a spodní.

Díky našim kuchyňským zásuvkám a policím snadno najdete vše, co potřebujete. Najděte si to nejlepší řešení a začněte plně využívat potenciál svých skříněk. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici.


U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta.


Stačí si jen vybrat tu pravou.

Klasické police je dnes možné obohatit o výsuvné police , v naší nabídce doplňků do skříní najdete také výsuvné drátěné police nebo policový systém pro rohové skříně. ARTEX - drátěná pochromovaná závěsná police - vhodná na zavěšení do skříně v kuchyni, ložnici apod. Polici je možné kombinovat pouze se skříněmi, u kterých je tato police uvedena jako sdružený produkt.


Box do závěsné police k psacímu stolu Bio pleny Bryndáky Látkové pleny Osušky Přebalovací podložky Komody a skříně Povlečení do. Mezi vnitřní vybavení skříní patří například police , závěsný regál, ramínka, úložné boxy nebo třeba držák na kravaty. Vnitřní vybavení skříně přizpůsobte tak, aby byla plně využitá podle Vašich potřeb a pro Vás tak co nejvíce užitečná.


Police kancelářské skříně 80cm - buk. Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Záchytné vany z pozinkovaného plechu s roštem slouží jako dodatečné police do skříně. Zachycují možné úkapy skladovaných kapalných látek.


Je určena pro šatní skříň Enna dílná i Enna dílná. Kolekce je vyrobena z kvalitního lamina tl. Má ozdobné rámy dvířek, čel zásuvek a ozdobné nožky z MDF. Zobrazit více produktů. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje.


Regály a police můžou mít spousty podob. Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.

Ušetříte tak místo na podlaze. Umístit ji můžete například nad psací stůl místo malé komody. Klávesové zkratky na tomto webu - rozšířen.


Pokud nejste registrovaní zákazníci našeho obchodu, můžete se zaregistrovat zde. Balení obsahuje kusy police. Ocení jej každý, kdo hledá jednoduché řešení interiéru.


Dřevěné obdélníkové police V případě, že jsou ve Vaší poptávce jasně uvedeny kódy zboží a požadované množství, obdržíte již vypracovanou cenovou nabídku. Nábytek je dostupný v barvách javor nida a olše. Nabízíme nástěnné police různých stylů a provedení v moderním ale i klasickém designu.


Ozdobte si a zútulněte obývací pokoj či jídelnu policí na zeď v oblíbeném dekoru pískový buk. Skříně do ložnice - masiv smrk, borovice - Ložnice INTENA. Třídveřová šatní skříň Dona N12 je vyrobena ze smrkového masivu a patří do nábytkového systému Natur. Karla šuplíky různé barvy.


Smrkové nebo bukové provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky