pondělí 11. ledna 2016

Diářové desky

Ponte Diářové desky Ponte se dají rychle otevírat a zavírat díky jednoduchému magnetickému zapínání. Uvnitř diář obsahuje kapsičku na zip, kapsy na vizitky i karty a kapsy na zasunutí bloku či dokumentů. Desky mají rozměr 2x cm. Maximálně plný diář dosahuje tloušťky přibližně cm. Uvnitř je diář látkový (černá látka s bílými puntíky).


WEBSTER´S PAGES - diářové desky - GREEN.

Osobní plánovací diář bez náplně. Plastové archivní desky na diářové náplně o velikosti A5. Opatřeno gumovým očkem pro zasunutí pera a ozdobným přívěskem.


Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Pokud se vám desky diáře poničí intenzivním používáním (u kožených to není úplně jednoduché :-), vyrobíme vám samotné desky nové. Vnitřek diáře je navržený tak, aby byl co nejpraktičtější – dost místa i na zápisky pro víkendové aktivity, po každém týdnu následuje dvoustránka na poznámky. Doprodej doplňků z edic minulých let.


Jedná se o zcela nové zboží, které se doprodává se slevou a po vyprodání zásob se již v nabídce neobjeví (je nahrazeno novým designem).

Sešit se závěsnými skobami – sešívacími sponkami s očkem, za které se dá sešit zapojit do kroužkové vazby složkových desek. Je malý a skladný a vybrat si můžete z více lineatur – čistých listů, linek, teček, nebo čtverečků. Perfektně doplňuje naše diářové desky ! Může se jednat o diářové desky , psaníčka, kabelky, pouzdra, brašny apod. Veškeré věci na míru vyrábím pouze, pokud je v mých možnostech splnit dané očekávání.


Neberte prosím osobně případné odmítnutí. Je pro mě velmi důležité přesné a jasné pochopení věci. Nádherné kožené diářové desky OLIVIA Kožené desky OLIVIA jsou pouze ve velikosti Compact. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. TERAPIE DOMOVA DIÁŘOVÉ DESKY II.


Kalendáriukalendárium roční komplet plus. K deskám doporučujeme další doplňky, např. Označíme kožené desky vyražením nebo potisknutím vašeho loga dle vašeho přání.


Prodám hnědé kožené desky ADK formát A5. Používané pouze doma na uložení náplní. Filofax plastové archivní desky na diářové náplně Anáplň do diáře.


Cestovatelské zápisníky typu Midori. Poslední dobou hodně populární sešitky, které zařadila do nabídky spousta firem.

Základem jsou desky , které mají ve středu gumičky, pod které se zastrkují sešitky. Do těchto zápisníků můžete psát zážitky, tvořit mixed média stránky, lepit fotografie. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky