středa 20. ledna 2016

Pračka bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Ihned k odvozu, foto v příloze.


Pračka je výborném stavu, původní cena 12. Kategorie Pračky - bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Elektro - Automaticka pracka bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Whirlpool pračka na 6kg, horní plnění Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Práca inzercia zadarmo. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Předem plněná pračka SAMSUNG WF 70F5E5U4W má příjemným design, ale především množství inteligentních funkcí, které usnadní praní. Ponúknite pracovné príležitosti alebo nájdite prácu svojich snov na Bazar. Pracujte v pohodlí domova alebo v zahraničí vďaka online bazáru.


K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Vyberte si z naší nabídky. MOŽNÁ DOHODA preberiem Vašu nefunkčnú alebo nepotrebnú chl. Práčky za najlepšie ceny v online bazári.


Ostatní - Pracka bazar. PRAČKA S PARNÍM PRANÍM - PARNÍ GENERÁTOR. Celý systém je tak daleko stabilnější a vyváženější.


Odstraněním kartáčů navíc tento systém eliminuje nepříjemný hluk a vznikající vibrace. Prodám kancelářský vysavač, extraktor IDROLAVA.

Zcela nová, koupená před třemi týdnyVyužita cca pětkrát, tudíž zcela funkční a bez problémů. Bazar Praha ve Veletržní nabízí velký výběr bílého zboží a elektroniky za nejlevnější ceny na trhu. Poskytujeme kompletní servis a dopravu po Praze zdarma!


Nabídka Plzeň Za odvoz. Prala roky na jednoho člověka a pak se dostala pěna po kabelech do elektroniky která tím pádem odešla (pěkně vymyšlená konstrukce). K použití vše ostatní - motor, buben, čerpadlo atd. Připojit se samozřejmě dá i na tepl.


Až na kg sušení prádla. Možnost odloženého startu praní. Zobrazení času do konce praní na displeji. FUZZY LOGIC množstevní automatika - napouštění vody podle množství vloženého prádla. V obytné maringotce je rozvod vody teplá studená odpad wc rohova vana bojler kuchyňská linka s el troubou a plynovými hořaky na propambutan a dygestory lednice obývací stěna pračka rohova rozkládací sedacka v pokojíku petrova postel skříň s policemi.


Maringotka je ihned k nastěhování. Nemáte peníze na nové zařízení? Nezoufejte, máme pro vás řešení!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky