čtvrtek 28. ledna 2016

Pražírna kávy praha

Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled! Objevte vůni čerstvě pražené kávy. Jsme kavárna s vlastním pražícím strojem, ve.


Káva zrnková, e-shop, mletá káva z plantáží celého světa.

Provoňte svůj domov vůní kávy. Jsme česká pražírna výběrové kávy , kterou nakupujeme osobně z rukou farmářů a každý den pro vás pečlivě pražíme. V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu a také eshop, který voní kávou. Kávu střežíme od zrnka na plantáži až k šálku lahodné kávy na vašem stole. S nejvyššími nároky hledáme pěstitele nejlepších kávových zrn.


Ke každému zrnku kávy pohlížíme s respektem, který si plně zaslouží. Tak jako všichni, kteří se podíleli na tom, že může být ve vašem.

OCHUTNEJTE ŠIROKOU PALETU CHUTÍ, OD SVĚŽÍCH OVOCNÝCH PŘES ČOKOLÁDOVO-OŘÍŠKOVÉ AŽ K TĚŽKÝM, ZEMITÝM. Správné pražení je pro nás základ. Kávová zrnka proto pražíme po malých dávkách a respektujeme jedinečný charakter každé jedné kávy.


Pouze tak se aktivuje na 8aromatických chuťových látek, které tvoří výslednou jedinečnou chuť a aroma kávového nápoje. Prodáváme čerstvou kávu, upraženou přesně na míru vašemu šálku. Vinný drink l bílého vína, bezinková šťáva, soda, limeta, led. Penguincoffee je pražírna kávy , která nabízí kávu pro obyčejné lidi, kteří si chtějí pochutnat na kávě jak jí mají rádi.


Pražíme jak obyčejnou tak i výběrovou kávu z celého světa. Naše kávy pražíme s láskou a citem tak, aby si každý z vás mohl vychutnat šálek dle své chuti. Kávu pražíme v moderní fluid-bed pražičce Novoroaster, která díky chytrému a čistému způsobu fungování zajišťuje dokonalý výsledek každého.


Kávu pražíme každý týden a díky výrobě na malé pražičce jsme schopni udělat kvalitní směs a dodržet přesnost stupně pražení a také pražit proslulé jednodruhové kvalitní a gurmetové kávy z celého světa. Snažíme se, aby čestvá káva byla stále cenově dostupná pro většinu lidí. Soustředíme se tedy na kvalitní kávu a sázíme na jednoduchý obal a design naší značky. Platíte za čerstvou dobrou kávu z pražírny, nikoliv za značku a reklamu kolem.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.

Coffe Source - pražírna výběrové kávy in Prague, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Vybrat čerstvě praženou kávu - káva arabica Naše pražírna kávy Coffee Mondo se nachází nedaleko Ostravy, v obci Dětmarovice.


Pražírna kávy Vám může nabídnout vždy jen čerstvou kávu. Pražírnu jsme si otevřeli z lásky ke kávě jako rodinný podnik. Vítejte v našem obchodě.


Milujete vůni čerstvě upražené kávy ? Stejně jako víno, tak i káva nabízí jemné odstíny v chuti v závislosti na jejím původu. Různé způsoby pražení kávových zrn spolu s různými původy pak nabízí nepřeberné množství chuťových kombinací. Přátelé, tak jsme se všichni dočkali!


O víkendu bude zavřeno. Prosíme vás o dodržování pár nezbytných pravidel, abychom se zase brzy mohli vidět bez roušek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky