pondělí 11. ledna 2016

Roboty kuchynske

Kuchynské roboty – cena vypovedá o použití viac, než si myslíte. Ako sme už načali, mohli by sme kuchynské roboty rozdeliť do troch cenových skupín –do dvesto eur, od dvesto do štyristo eur a od štyristo eur nahor. Ale musíme povedať, že to vypovedá o parametroch a funkciách, nie o kvalite. Skôr než slovo kvalita by sme. Ak sa vo vašej domácnosti pravidelne varí a pečie, kuchynský robot bude pre vás skutočným pomocníkom.


Vyššie modely vám jedlo nielen pripravia, ale dokonca aj uvaria.

Niektoré roboty si rýchlosť a výkon dokážu nastaviť. Podľa toho, koľko surovín a aké mu naložíte. To je už naozaj inteligentný prístroj. Spodný alebo vrchný pohon.


Obidva pohony sú medzi užívateľmi obľúbené, vrchný pohon je však technicky o niečo náročnejší. Vyšší modely vám jídlo nejen připraví, ale dokonce i uvaří. Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější.


Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot. Zároveň k robotom a food processorom ponúka veľké množstvo príslušenstva a nezabúda ani na ľúbivý dizajn.

Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Kuchyňské roboty a jejich specializace. Kromě strouhání umí také krouhat nebo krájet. Kychyňské roboty jsou více než multifunkčí pomocníci. Usnadňují vaření, pečení, přípravu studených jídel, koktejlů a nápojů a mají nespočet dalšího využití a funkcí, bez kterých se zejména při vaření pro rodinu neobejdete.


Pro tentokrát jsme si vzali na mušku nejlepší kuchyňské roboty , které můžete koupit v tomto roce na našem trhu. Porovnali jsme jich hned několik a pečlivě zvážili všechna pro i proti. Konstatovali jsme, že z námi testovaných kousků, které jsme do naší recenze kuchyňských robotů zahrnuli, si vyberou skutečně všichni. Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov.


Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy.


Nechybí ani tepelná pojistka proti přehřátí. Tieto kuchynské roboty sú pomocníci, ktorí budú dizajnovo ladiť s Vašou kuchyňou. Až rôznych kombinácií príslušenstva, s ktorými urobíte, na čo si len spomeniete. Při nákupu věnujte pozornost také celkovému provedení.


V současnosti nejlepší hodnocení získávají celokovové přístroje. V nižší cenové kategorii se často setkáte s plastovým provedením.

Pokud jde o mísu, dříve se doporučovaly skleněné, dnes již. Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Multifunkčnost tohoto všestranného služebníka lze ještě rozšířit příslušenstvím pro kuchyňské roboty.


S drcením či plátkováním vám případně vypomůže food processor, pokrm na všechny způsoby prvotřídně zpracuje varný robot a cokoliv od polévky po dezerty a koktejly smíchá mixér či blendr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky