středa 20. ledna 2016

Horkovzdušný hrnec rohnson recepty

Máme horkovzdušný hrnec Rohnson asi dva měsíce. Ze začatzku jsem nevěděla jak s ním zacházet, ale ve finále je to skoro to samé jako horkovzdušná trouba. Jen člověk musí mít nádobí co se do toho vejde V dortové formě se dá upect korpus na dorty čí jiné buchty.


Hrnec je navíc vybaven automatickým vypínáním a nepřilnavým povrchem. Výhodou je i rychlé zahřátí (do tří minut). Výrobce však neuvádí, zda je vyžadováno použití alespoň malého množství oleje, nebo zda je možné mýt jednotlivé komponenty v myčce.


Horkovzdušný fritovací hrnec Royalty Line RL-AF3. NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC ! V Německu či Belgii již patří ke standardnímu v. Multifunkční horkovzdušný hrnec ROHNSON R-2vám pomůže při smažení, pečení, grilování, vaření v páře, dušení a rozmrazování. Součástí balení je velmi bohaté příslušenství.


Průměrná cena přibližně 97- Kč. Nápady na recepty z horkovzdušné fritézy se nám to přímo hemží, co? A to jich je jen pouhá píď. Co je vlastně horkovzdušný hrnec a jak funguje? Možná jste už o pojmu zdravé fritování slyšeli.


A třeba je to pro vás novinka. S horkovzdušnou fritézou si snadno a rychle a téměř bez oleje připravíte zdravé hlavní jídlo i moučník. S pouhou jednou lžící vámi vybraného oleje, si za pomoci cirkulace horkého vzduchu připravíte křupavé hranolky, dozlatova propečené řízky, koláče i muffiny. Zde si dovolujeme přiložit několik tipů a receptů, abyste měli ze zdravého vaření ještě větší požitek. Koupila jsem si halogenový horkovzdušný hrnec.


Myslela jsem si, že vaření v něm bude brnkačka, ale myslet, zanamená ho…vědět. Momentálně mám pocit, že jsem vyhodila peníze z okna. Kuře se sice upeče, ale vysuší i když dám do nádoby vodu. Fritézám, ze kterých prská olej a line se pach přepáleného tuku už odzvonilo. Jídlo dnes dokážete usmažit také bez kapky oleje, zdravě, jen s využitím horkého vzduchu.


Přečtěte si, jak nová technologie funguje a inspirujte se třemi recepty pro horkovzdušnou fritézu. Díky vnitřnímu objemu o velikosti litru není problém připravit třeba až porcí hranolek najednou. Praktické je i nastavení programu, a jeho kontrola a velkém LCD displeji.


Samozřejmá je možnost nastavení teploty, a to v rozsahu od 80. Multifunkční hrnec Master Chef ROHNSON R-29 ve kterém můžete snadno opékat, péct, grilovat, vařit, vařit na páře, ohřívat a rozmrazovat. Pokud však vyznáváte tradiční fritování a chcete poradit s výběrem klasické fritézy, můžete si přečíst náš článek Jak vybrat fritovací hrnec. Jestliže preferujete spíše vaření a dušení než fritování, mohl by vás zaujmout článek Jak vybrat elektrický pomalý hrnec.


Pro všechny milovníky smažených jídel je vhodný fritovací hrnec Rohnson R-2v kvalitním nerezovém provedení. Fritovací nádoba je teflonová a proto se dobře udržuje a potravin. Recepty , na jejichž přípravu nám bude stačit jeden hrnec , jídla do misky po náročném pracovním dni, lehké a snadné jídlo na víkendy, občerstvení na míse pro celou rodinu nebo slavnostní švédský stůl pro celou společnost.


A nesmí chybět ani sladkosti a dezerty. Recepty jsou moderní, jednoduché a svěží, s použitím dostup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky