středa 6. ledna 2016

Firemní cedule na dům

Venkovní plechové cedule z hliníku pro Vás vyrábíme dokonce s 5-letou zárukou! Pokud jste si vybrali některý z níže uvedených materiálů, kliknutím na obrázek se Vám zobrazí podrobnější informace a fotografie. Technologie UV přímého plnobarevného tisku na pevné materiály umožňuje 1. Reklama se tak stává mnohem účinnější a trvanlivější než zastaralé vyřezávání plotrem na fólii nebo tisk na inkoustových tiskárnách na fólie s nutností laminace.


Potřebujete vyrobit reklamní nebo firemní ceduli? Jste tu správně, naše firma se specializuje na výrobu těchto cedulí.

Podívejte se na některé naše reference a sami uvidíte co dokážeme. Ceny tabulí se pohybují již od 1Kč bez DPH. Vyrábíme reklamní cedule , firemní cedule , pamětní desky, cedule na dveře, informační cedule , cedule pro projekty EU, plechové cedule , cedule a nápisy, dveřní štítky, cedule na dveře, poutače, firemní štíty, 3D loga a nápisy, cedule smaltované, reklamní tabule, bannery, reklamní plachty, dveřní jmenovky a piktogramy. Výroba reklamních a firemních cedulí.


Gravírování firemních cedulí. Firemní cedule není pouze nositel informací, ale zejména jde o vizitku firmy. Vzhle provedení i obsah tedy záleží čistě na představě zákazníka, samozřejmě s respektováním požadavků živnostenského zákona na označení provozovny apod.


Infotabule slouží k podávání základních informací. Většinou se jedná o název objektu, před kterým se tabule nachází.

Naše grafické studio připraví návrhy tiskovin nebo reklam dle požadavků zákazníka. Dále zajišťujeme firemní , kulturní, sportovní, prezentační a společenské akce na klíč. Od nás jsou reklama, tisk a grafika kompletně na klíč od grafického návrhu po konečnou realizaci. Neposkytujeme výrobu miniaturních jednokusových.


REKLAMNÍ CEDULE A FIREMNÍ ŠTÍT PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST. Ať už se jedná o firemní štít pro kancelářské prostory, reklamní ceduli pro venkovní propagaci nebo ceduli na veletrh v požadovaném tvaru u nás si můžete objednat štíty a cedule , které upoutají pozornost. Přinášejí informace na staveništích, plotech a zátarasách stejně jako na fasádách domů i uvnitř objektů.


Aby cedule přitáhly pozornost a měly požadovaný účinek, musí být zvolen správný. Ve stejném provedení je možné zhotovit i jmenovku na dveře, či poštovní schránku. Domovní tabulky pro čísla popisná, lepená reklama řezaná ze samolepících fólií, dodatkové tabulky, reklamní cedule a nápisy na míru. Cedulky je možné libovolně na přání upravit - změnit nápis, velikost a podle možností druh písma, rámeček apod.


Výstražná cedulka z hliníkového plechu na Váš objekt, dům , nebo do firmy. Tento typ se používá v Brně. Provedení Brno má jednoduchý rámeček. Firemní a vývěsní štíty.


Reklamní cedule na dům , plot, vrata a do rámu. Vaše fotografie a text budou vytištěny na vysoce kvalitním hliníkovém štítku. Tato deska může být snadno upevněna k domu pomocí dodaného montážního systému.


Můžete si svůj dům podepsat ještě zábavnější výběrem jedinečného designu z našeho editoru fotografií.

Jedinečný dárek pro nový dům , narozeniny nebo. Venkovní reklamní cedule na dům , plot, vrata a do rámu – firemní a vývěsní štíty. Vyrábíme venkovní i vnitřní informační cedule a cedule pro značení areálů, budov, kanceláří, obchodů a developerských projektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky