středa 20. ledna 2016

Co2 do akvária bazar

Přidávání CO (oxidu uhličitého) do akvária zrychlí růst rostlin zhruba o 5. Zároveň zlepší jejich vybarvení a vitalitu. COje spolu se světlem a vodou základním předpokladem fotosyntézy. Ve většině akvárií je ho přesto nedostatek, rostliny pak stagnují v růstu, pomalu odebírají živiny a dochází ke vzniku.


Nabízíme sety s možností nočního vypnutí (v noci rostliny COnepotřebují) nebo i bez nočního vypínání.

V naší nabídce naleznete i sety s pH kontrolérem, který automaticky dávkuje COtak, aby byla v akváriu udržována stabilní hodnota pH. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů co2. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Predám 2x aquario cosystém s nočným vypínaním bez fľaše pre akvária. Dôvod predaja je, že som prešiel na dávkovanie bez nočného vypínania.


Sety boli používane cca mesiace.

V prípade potreby pošlem na adresu. Je vhodný pro akvária od litru až do 7litrů. Jedná se o elektronický přístroj, který se umístí na vnější stranu akvária nebo do skříňky. Přístroj ovládá membránu, která je uvnitř akvária a vypouští do vody mlžný opar bublinek. Spouští se vždy na několik sekund.


Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Inzerát byl odebran z oblíbených. V průběhu roku otestujeme desítky nových produktů, takovým tempem by jsme se ale brzy na našem showroomu nemohli ani pohnout.


Proto Vám v této sekci budeme nabízet tyto produkty za zvýhodněné ceny. Akvarijní COsety do akvária COje jednou z nejdůležitějších živin nejen pro akvarijní rostliny. Rostliny rostou v akváriu s dodáváním COmnohonásobně lépe. Prodám skříňku pod akvárium včetně staršího akvária zdarma. Skříňka vyráběna na míru v truhlářství, bez vad - vyměňujeme, protože jsme si pořídili větší.


Většinou stačí použít nějakou plastovou flašku z bublinkových nápojů a do víčka vyvrtat dírku, kterou prostrčíme hadičku, která povede do akvária. Do flašky dáme trochu kvasnic, cukru a vody a proces kvašení nám bude vytvářet CO 2. V akváriu bude na konci hadičky nějaký difuzér, který nám pomůže dobře.

Akvárium není jen o péči o ryby. Ruku v ruce se všemi úkony jde i péče o rostliny. COsady pre každé akvárium - od COsetu pre začínajúcich akvaristov v mini akváriu, COset s jednorazovou fľašou, až po COTOP AAA sadu pre najväčšie akváriá s plnou výbavou. Různé druhy na Akvamex. Hnojiva pro rostliny a COsystémy.


Jedná se o průhlednou nádobku, do které nalijeme vodu a několik kapek indikační kapaliny. Při ponoření nádobky do akvária je mezi roztokem v dropcheckeru a vodou v akváriu vzduchová kapsa. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V našej ponuke nájdete rôzne COsety, COs fľašou, CObez fľaše, COs nočným vypínaním (v noci rastliny COnepotrebujú), a s rôznymi veľkosťami fliaš. COdo akvária , VitaPlant.


COhnojení Filtrační média Technické vybavení doplňky. Novinky Akční Výprodej Cenové rozmezí: Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky