úterý 26. ledna 2016

Pánev do trouby

Mnohé speciality vyžadují po smažení ještě dopečení či zapečení v troubě. Pak máte dvě možnosti: buď vezmete pekáč či zapékací mísu a jídlo na ně složitě přesunete, nebo si k vaření přizvete chytrou pánev , která je vhodná do trouby. PORTOFINO hluboká pánev 28cm - pánev na všechny druhy sporáků i do trouby. Barazzoni DOLOMITICA pánev 24cm s granitovým nepřilnavým povrchem 24cm.


Tloušťka materiálu - dno mm.

Patentovaný systém odnímatelných rukojetí zajišťuje velmi pevné, bezpečné a pohodlné spojení. Pánev je všestranným pomocníkem, využijete ji k vaření, dušení a smažení, některé pánve jsou vhodné i do trouby , a tak v nich můžete pokrmy rovnou zapékat. Oblíbené jsou pánve s nepřilnavým povrchem.


Klasická pánev s netradičním povrchem Titanium Extra pro nepřilnavost upravovaného jídla. Lze umístit do trouby při limitující teplotě 1°C. Díky pánvím, které jsou praktické i do trouby nemusíme tak špinit další kus nádobí, když chceme zapékat.


Použijeme pouze jednu pánev , se kterou vaříme na sporáku a posléze zapékáme v troubě.

V nabídce máme i pánve na. Většinou se jedná především o rukojeť. Ta musí vydržet v troubě vyšší teploty. Nevhodné tak jsou především pánve s plastovou rukojetí.


Pokud pánev , která se hodí i do trouby , nemáte, použijte obyčejnou. Budete si pak potřebovat připravit pekáček nebo zapékací misku, kterou vymažete olejem nebo vyložíte pečicím papírem. Až bude maso orestované, do pekáčku jej přendáte.


Do zbytku marinády přidejte obě smetany, prošlehejte je, a přidejte mezi maso. Pánev zakryje alobalem a vložte na spodní mřížku do trouby rozpálené na 1°C. Pečte asi minut, pak pánev odkryjte, přidejte zbytek žampionů a vše přesuňte do středu trouby. Pečte ještě dalších minut, nebo až povrch masa zezlátne. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně.


TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. Pánev se speciálním povrchem Titanium Extra a vroubkováním pro nepřilnavost upravovaných pokrmů. Ve střední části naleznete značku Thermo-Spot, která signalizuje optimální teplotu k vaření.


Indukční titanová pánev.

Titanové pánve na indukci jsou od německého výrobce AMT Gastroguss. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Díky němu víte, kdy je správný čas vložit potraviny na pánev. Pánev vhodná do trouby je ideální pro dopékání jídla díky odolnosti až do 2°C.


Pánve vhodné do trouby. Broušený hliníkový povrch vnější strany každé pánve je přitom chráněn vysoce odolnou vrstvou, díky které pánev nemění svůj vzhled a nezachází ani. Výhodou jsou také odnímatelné a žáruvzdorné rukojeti. Popálené ruce od sahání do trouby a bolavá záda ze zvedaní těžkých pokrmů?


Přesto, že je ručka pánve plastová, je možné ji dát do trouby , ale pouze do maximální teploty 1°C. Hluboká pánev je univerzální, takže v ní můžete i vařit. Nepřipravíte v ní však palačinky ani bramboráky, protože stěny jsou příliš vysoké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky