středa 6. ledna 2016

Beko hii 68600 ptx

You can configure independent zones to fit big pans or small pans. Using the right sized hob makes your food cook quicker too – all the better for pleasing the home crowd. Make more room when you’re cooking for company.


This feature is not available right now. Please try again later. Ovládá se dotykově na přehledném displeji.

Disponuje dětským zámkem a funkcí Booster. Symbol “H” na displeji vám napoví, že varná zóna není dostatečně chladná a není bezpečné se jí dotýkat. Spočívá v tom, že se ohřívá pouze ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou deskou. Indukční technologie představuje nejefektivnější způsob vaření. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Free delivery and returns on eligible orders. Booster : Hivatalos partnere azoknak is, akik szeretnek gyorsan haladni az életben. Beko Főzőlap boltok, képek.

Ha szeretnél gyorsabban haladni az életben, megfelelő eszközökre van szükséged. Indukčná technológia predstavuje najefektívnejší spôsob varenia. Spočíva v tom, že sa ohrieva iba tá časť riadu, ktorá je v kontakte s varnou doskou. Ohrieva sa len tá časť nádoby, ktorá je v kontakte s varnou doskou. Vďaka tomu, že sa povrch varnej dosky nezahrieva sa vyliate potraviny nepripaľujú a jej čistenie je oveľa jednoduchšie.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Díky tomu, že se povrch varné desky nezahřívá a vylité potraviny se nepřipalují je jeho čištění o mnoho snazší. Ohřívá se jen ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou deskou.


Deska je indukční, což znamená, že teplo je distribuováno přímo do nádoby a její okolí zůstává chladné. Bližší informace o prodloužené záruce naleznete ZDE. Jistě oceníte čistý a moderní vzhled s nerezovým. Ekstra SOODUSKOOD registreeritud kasutajatele!


Soovin sõnumit, kui toode alla hinnatakse. Arvustuse kommentaari arvamused. Pode usar zonas para tachos pequenos ou zonas grandes.


Usar a zona adaptada ao tamanho do tacho permite cozinhar mais rápido e consumir menos energia.

Iskalnik po spletni strani. Variabilní Flexi zóny, časovač, senzorové dotykové ovládání, displej a detekce velikosti nádoby. Na získanie tejto predĺženej záruky je nutná dodatočná registrácia.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Chcete vedieť, či je cena 5€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky