pátek 22. ledna 2016

Bečka na kvas 120l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Po umytí vhodné na cokoli, uskladnění krmiva, na kvas , na vodu, obilí.

Sud s veľkým hrdlom s objemom litrov, s vekom a držadlami. Vhodný pre uskladnenie potravín. S gumeným tesnením veka. Pre odkladanie hračiek, alebo ako ochrana pred vlhkosťou. Pri rybárčení použiteľn.


Sud lze použít na vodu, kvas apod. Sud je vyroben z polyethylenu, barva sudu bílá s modrým víkem, odstín barvy se může lišit. Sud plastový na kvas , na mošt l Nádoba 50l na pitnou vodu.

Oproti sudu snadná manipulace, tzn. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Väčšina záhradníkov, ktorí majú veľa stromov láka vypáliť si svoje popadané ovocie, ktoré je najprv potrebné umiestniť práve do sudov. Vianocami sú sudy na kapustu.


Okrem toho je možné použiť rôzne nádoby pre stavbárske účely, alebo jednoducho kanistre na benzín do záhradných kosačiek a píl. Uvedené sudy a kádě jsou skladem. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Víko na nádobu BIDONE 1- 120l černé.


Káď (sud) 150l na dešť. Stáří sudů méně než jeden rok, žádné desetileté ležáky. V naší nabídce momentálně naleznete prodej plastových barelů o objemu 30l, 50l, 60l, 120l , 150l a 220l vše levně, které jsou vhodné zejména na dešťovou vodu, kvas a další kapaliny! Jejich využití ocení také zákazníci, kteří hledají levné zahradní plastové sudy na užitkovou či deštovou vodu.


Sudy jsou ve stavu – jako nové. Plastový barel s vrchnákom Baupro - 1L. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach.


Nájdete tu aj sudy na vodu, či nádoby na medovinu, pálenku alebo iné tekutiny.

Dobrý den, prodám plastové sudy jako nové, o objemu 120L , od čistících. Nabízíme plastové nádoby – plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas , plastové sudy na víno, přepravní. Určeno pro užitkovou vodu. Sud 120l na dešťovou vodu Vyroben z technologického recyklátu, který vzniká při výrobě plast.


Hobby, volný čas Pěstitelství Bečky na kvas 120l Bečky na kvas 120l Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky