pondělí 11. ledna 2016

Dezinfekce na podlahy

DEZINFEKCE BACTISURF DDC – 5L, dvoufunkční prostředek (detergent- dezinfekce ) na bázi KAS na vytírání podlah a otírání ploch včetně dlaždic a stěn, nábytku a vybavení. Prostředek BACTISURF DDC je koncentrát, který se ředí na koncentraci pracovního roztoku což je ekonomicky výhodné. Vysoká škála prostředků jak na mytí prostor a věcí, tak také pro hygienu, nebo na očištění rukou ať jste kdekoliv. Je zcela neškodná vůči zdraví zvířat, lidí nebo životnímu prostředí. Vybírat můžete z široké nabídky dezinfekčních prostředků pro různé povrchy i použití.


Pokud hledáte univerzální dezinfekční prostředek, sáhněte po přípravku Savo original, který je jednička mezi chlornanovými čističi. SANYTOL DEZINFEKCE NA PODLAHY. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Sanytol dezinfekce antialergenní čistič na podlahy a plochy 1l mix. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Dezinfekce na podlahy Dezinfekce na podlahy skladem. Na podlahy - bez dezinfekčního účinku: Na běžný úklid přidejte uzávěr (ml) přípravku do litrů vody.


Dezinfekce na podlahy

Na malé plochy: Při silném znečištění, nebo v případě potřeby důkladné dezinfekce , použijte přípravek bez ředění a nechte působit minut. Sanytol na podlahy čistí, odmašťuje a díky trojímu účinku: baktericidnímu, fungicidnímu a virucidnímu dezinfikuje všechny materiály a plochy. Vhodný na velké plochy, WC, sanitární zařízení, odpadkové koše apod.


Na podlahy : Na běžný úklid přidejte uzávěr (ml) přípravku do litrů vody. Listázd a termékeket népszerűség vagy értékelés szerint. V nabídce najdete čističe na všechny typy povrchů, třeba i barevné lakované povrchy či dřevo.


Dezinfekce na podlahy

Vysoce kvalitní dezinfekční prostředky pro profesionály. V současné době se snažíme zajistit pro vás různé druhy, které jsou na trhu vůbec dostupné. Proto jsou k dispozici i produkty méně známé, ale vše jsou profesionální dezinfekce , které velmi dobře působí. Je jen na vás zda si vyberete praktický sprej, jednorázové ubrousky a nebo výhodné litrové balení. O roli dezinfekce v boji proti nakažlivým chorobám zřejmě nikdo nepochybuje.


Jak ale správně vyčistit povrchy, roušky či potraviny, už tuší málokdo. Proto přinášíme informace o běžně dostupných dezinfekčních prostředcích a vhodnosti jejich použití v každodenních situacích. Vybírejte z dezinfekčních prostředků jako jsou dezinfekce na podlahy , povrchy, WC a koupelny, dezinfekce na ruce, ale i univerzální dezinfekční prostředky, gely a spreje. Nechybí ani dezinfekce na bázi alkoholu nebo přípravky určené k dezinfekci strojů, nejrůznějších předmětů a zařízení.


Myje a dezinfikuje jedním krokem, je bez chlóru a alkoholu. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb.


Na vině často bývají nedokonalé postupy dezinfekce rukou a povrchů a podceňování hygienických standardů. Prevence vzniku infekcí spojených se zdravotní péčí je dnes navíc o to důležitější, že se bakterie stávají rezistentními a některé léky přestávají účinkovat. Coronavirus je typ viru, na který účinkují dezinfekce Lerasept l42 Lerasept fp4a lerasept H isolda disinfection skin, apesin handactive f dezinfekce a gely na ruce.


Dezinfekce na podlahy

D taski náhradní díly, taski pronájem, divos 12 čištění filtrů na víno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky