pondělí 18. ledna 2016

Kuprexitové desky

Pharmacy Design Specialists. Dispensary Space Planning Experts. Vaše objednávky a dotazy vyřídíme v nejkratším možném čase. Kolektor je vytvořen z kuprexitové desky , na kterou se přenese předem definovaný vzor.


Struktura nanovlákenné vrstvy musí odpovídat struktuře speciálního ploného kolektoru. Andrew with diamonds for courage and the rank of lieutenant-general. Osazení součástek Elektro schéma Vf části je přiloženo zde. Základní techniky práce se strojem Big Shot. Jak použít přítlačnou a silikonovou desku k embosování výřezů z kovových šablon.


Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Tělo vysílače je slepeno epdxidem z kuprexitové desky na plošné spoje s odleptanou měděnou vrstvou. Teleskopickou anténu získal kamará tehdy nejenom mezi “bastlíři” obvyklým, výměnným (dnes bychom řekli “bártrovým”) obchodem, od kohosi z opravny televizorů - je ze sovětské přenosné televize “JUNOSŤ”.


Nebylo to myšleno,že to jsou nějaké obyčejné tranzistory,ale že jsou naplacané na kusu kuprexitové desky s smd součástkama podobně jak hodně kritizované PL zesilovače jen mají filtr na vstupu navíc a vložené do plechové krabičky. Symetrizační člen jsem nejdříve dělal z kuprexitové desky , ale lépe se mi osvědčil klasický symetrizační člen z koaxiálního kabelu. Já používám koaxiál H 155. V původním návrhu použil kuprexitové raménko.


Ve spolupráci s designérem z NADu byl po cca půl roce návrh hotov. Téměř stejný gramofon začala vyrábět i česká Tesla. Tesle se nelíbilo kuprexitové raménko, proto jej nahradila trubičkovým, jinak jsou oba gramofony NAD a Tesla shodné.


Vnitřní talíř byl z hliníku. Následně pečlivě přebruste horní plochu nového čelníku do roviny. Na kousek kuprexitové destičky, (starý tištěný spoj) si pomocí oboustranné pásky přilepte šablonu Sa vyvrtejte dolní otvory.


Do těchto otvorů pak zasuňte. SE P1i - uplne prolite vodou, ale uplne a voda v tom byla asi den, nefungoval. Po vysuseni se za asi dny zapl jakoby nic a akorat vypadaval GSM signal. Bylo nutne vysusit cely tel. Konstrukce rámu odbočného modulu je opět ze smrkového řeziva, pod traťovým tělesem rovné trati je smrková lišta kvůli pevnosti, v oblouku pás 5mm MDF desky , vyztužený špalíčky.


Na základech traťového tělesa je přilepený 2mm tlustý korek, imitující šířku štěrkového lože. Jako kotvení konců kolejí na. Občas se objeví i poškození konektoru mezi klávesovou a základovou deskou, případně jeho oxidace.


Vše je samozřejmě řízeno procesorem, filtrováno přes elektrické obvody a usazeno na křehké, několikavrstvové kuprexitové základové desce, což jsou další možnosti nefunkčnosti. Sečteno a podtrženo – cenový rozpočet. Ukázalo se to jako nepraktické a po třech letech jsem to vyměnil za šroubovací svorkovnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky