neděle 24. ledna 2016

Absorpční chladnička elektrosvit

Takže pokud to shrnu, tak pokud by to byla malá lednička, třeba do karavanu, Elektrosvit dělal i menší, cca na 40l, tak by to ještě tak nějak s odřenýma ušima v dnešní době mohlo být k použití, ale vzhledem k tomu, že tohle je větší kusanec, tak by byl běžný provoz zatraceně neekonomický. Snažili jsme se všude možně na internetu zjistit, zda se najde někdo, kdo by byl schopný tuto lednici předělat do funkčního stavu. Tedy zda je možné lednici nějakým způsobem zanechat vzhled ale vyměnit celý vnitřek. Díky různým způsobům př.


Historická absorpční chladnička Elektrosvit. Nevím, z kterého roku přesně je tato. Při posledním použití funkční. Odřená přední dvířka bez loga, chybí vnitřní poličky.


Plynové ( absorpční ) chladničky - Výhodou těchto chladniček je absence jakýchkoliv pohyblivých částí, tichý chod a možnost provozu na 12V DC, 220V AC a plyn (tzv. trojkombinace). Je určena pro udržení potravin v chladném stavu při delším pobytu mimo domov. Chladničku je možné připojit k el. Silný roztok amoniaku přichází z absorpční nádoby do varníku. Po zahřátí stoupají páry amoniaku vzhůru do kondenzátoru a slabý roztok amoniaku jde do trubice.


Absorpční chladnička elektrosvit

Myslím, že myšlenka je to dobrá. Vzpomínám si, že kdysi to můj táta řešil tak, že do série s lednicí zapojoval žárovku a tím vlastně snížil napětí i pro ledničku. Ahoj, chtěl bych se zeptat, které ledničky mají podle vás levnější provoz: Elektrické s kompresorem, nebo plynové absorpční ? Za předpokladu, že nemám noční proud. Rád bych nějakou pořídil ale nerad bych aby dělala hluk. Elektrické absorpční mají myslím dražší provoz než kompresorové, ale plyn zase vyjde.


Pokud to má dva motory, tak je to jasné (ten mrazákovej nejede). Tři motory to asi mít nebude, že bys jeden využil pro jízdu na SD. Campingaz COMPASS EZETI. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kombinovaná dvojdverová chladnička s mrazničkou dole disponuje dostatočne veľkým mraziacim priestorom a chladiacou časťou, čím je vhodná do klasických domácností s deťmi, alebo viacerými členmi. Prodám absorpční chladničku Elektrosvit - inzerce, prodám.


Plně funkční chladnička se zcela bezhlučným provozem (nepoužívá kompresor). Přepínač na dva stupně výkonu. Autochladničku využijete v různých situacích, ať už cestujete. Mnohostranně využitelné jsou pak chladničky absorpční , u kterých si lze vybrat ze tří zdrojů napájení (230V, 12V, plyn). Pokud je to absorpční chladnička , tak vám utekl čpavek z okruhu.


Absorpční chladnička i pod stan. Tj tam kde nezávislost na zdroji 230V je požadavkem vítězícím nad energetickou efektivností. Family Hub od společnosti Samsung se vyznačuje nejen elegantním designem, ale i dotykovou obrazovkou, hlasovým ovládáním a množstvím inovativních funkcí, které oceníte nejen při skladování potravin, vaření, ale i při nákupech pro celou rodinu.


C pod okolní tepl nějak nefunguje když jsou extr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky