středa 13. ledna 2016

Kvalitní hrnce na indukci

Potřebujete nové hrnce , které se budou hodit na indukci ? Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí, při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě. Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Velký výběr značek a velikostí.


Pouze prověřené a kvalitní nádobí!

Kompletní sortiment české litiny. Hrnce na indukci v našem obchodě. V naší nabídce najdete indukční hrnce od českého výrobce Kolimax. Koupíte jak jednotlivé hrnce na indukci nebo celé profesionální sady.


Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co. Titanové hrnce jsou vysoce odolné, jídlo v nich se jen tak lehce nepřipálí a na přípravu jídel nepotřebujete žádný olej – při některých receptech bude úplně stačit vytřít vnitřek hrnce kapkou oleje a jídlo bude zdravě připravené.


Navíc se rychle nahřívají.

Kvalitní titanové hrnce mají silné dno – mm a sílu stěn 3-mm. Vaření na indukční desce je praktické, rychlé, bezpečné a velmi úsporné. Nemůžete však použít každý hrnec na indukci , musíte mít speciální indukční nádobí. Kvalitní hrnce na indukci řad GrandCHEF, SmartCOVER a PRESTO v našem sortimentu rozhodně nechybí. Indukční hrnce mají speciální dno, díky kterému se hrnec rychle zahřeje, a tudíž vaříte s výraznou úsporou energie.


KOLIMAX - kvalitní české nádobí na indukci , do trouby i do myčky nádobí. Kvalitní nádobí je naprosto nezbytné při přípravě jídla, proto alespoň základní sada nádobí nesmí chybět v žádné domácnosti. Poté stačí přikupovat hrnce dle potřeby.


Dnešní nabídka hrnců je opravdu obrovská. Snadno si vyberete i nádobí na indukci a jiné typy varných ploch. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Piktogramy znázorňující použitelnost hrnce na různých varných zdrojích, Foto: WMF. Pokud však výrobce na svých výrobcích používá nějaké symboly či piktogramy, je jeho povinností je zákazníkovi vysvětlit. Učinit tak může přímo na výrobku, na obalu výrobku, v příbalovém letáku, případně mít tyto informace.


Vezměte tedy do ruky metr, změřte velikost plotýnek a hrnce na indukci pak vyberte za pomocí parametrického filtru v této kategorii.

Můžete se spolehnout, že prodáváme výhradně kvalitní hrnce na indukci od českých výrobců a dodavatelů. Doprava po celé ČR je ZDARMA od 3. Zboží, které je označeno Skladem. Již skoro let se u nás vyrábí kvalitní české nádobí.


Existuje nějaký snadný způsob, jak zjistíte, zda je jsou vaše hrnce nebo pánve použitelné pro indukci ? Nádobí z chirurgické nerez oceli. Pokud přiložíte ke dnu nádoby magnet a ten tam drží, dokáže indukční deska vaše nádobí zahřát. Případně hledejte na výrobku symbol indukce. Fungují tedy všechny hrnce a pánve na indukční varné desce? Známá značka Tescoma byla a také je 1 českou společností.


Sama značka neprorazila jen v Česku a na Slovensku, ale svoji kvalitu prezentuje i po celém světě. Pokud se ptáte, proč jsou Tescoma hrnce tak dobré, v následujícím článku vám s určitostí odpovíme. Oblíbené sady hrnců od Tescoma. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Lamart, Banquet, Tescoma a dalších. Jsme specialisté na nádobí, pánve, hrnce a další doplňky do kuchyně.


Prodej kvalitního nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky