pondělí 18. ledna 2016

Skříň na nářadí

Závěsná skříň na nářadí Vedle stojacích skříněk na nářadí máme i závěsné, které můžete umístit na stěnu či nad pracovní ponk , pokud nemáte v dílně dostatek prostoru. Mobilní skříň a vozíky na nářadí se používají k uskladňování ručních nářadí. Pro některé modely dodáváme i panely na nářadí. Pro nové dílny umíme nabídnout skříně s nářadím, kde najdete od šroubováků, přes nástrčná hlavice až po kladiva vše co je třeba do vybavení dílny.


Krásná skříň na nářadí s vysokouužitnou hodnotou. Skříň na nářadí BIOHORT.

Je velmi praktická pro malé prostory. V zahradě, na terase, v garáži,nebo na balkóně, chrání a udržuje pořádek, aniž by omezovala Váš životní prostor. Naše kovové skříně na nářadí a nářaďové skřínky vám pomohou zorganizovat prakticky cokoliv. Nabízíme plechové skříně s policemi, zásuvkami nebo závěsné skříňky na nářadí. Samozřejmostí je sortiment vybavení zásuvek na nářadí.


Pokud si nevíte rady nebo potřebujete pomoc s výběrem vhodné skříňky, můžete se na nás kdykoliv obrátit. Základní nebo volitelná výbava skříně na nářadí značky Biohort. Systém pořádku Ideální pro uskladnění nářadí.

Kufry a pořadače na nářadí ) Hodnocení produktu:. Díky tomu jsou vhodné do interiérů, garáží, ale i jako zahradní nábytek na terasy. Naše plastové skříně si díky snadné údržbě a omyvatelnému materiálu získávají oblibu také u zákazníků z často zaplavovaných oblastí. Používané jsou i jako šatní skříně, botníky nebo jako truhly na polstry. Nabízíme univerzální policové plechové dílenské skříně – celkem 1typů v několika rozměrových a barevných variantách, které jsou dostupné s klasickými dveřmi, perforovanými dveřmi pro zavěšení nářadí nebo prosklenými dveřmi přes na první pohled které uvidíte, kde máte své nářadí uložené.


I na zahradě chcete mít pořádek. Vyberte si úložné boxy na polstry i na zahradní nářadí za skvělou cenu na FAVI. Kvalitní plechové či hliníkové skříně na nářadí do Vaší dílny jsou z prvotřídního materiálu, na jejich spolehlivost se proto můžete sami spolehnout. Dílenská skříň na nářadí je zakoupitelná na ABstore. Je osazena šesti zásuvkami.


Všechny zásuvky se vysouvají na ocelových lištách opatřených kuličkovými ložisky. Každá zásuvka je aretovaná proti samovolnému vysunutí. Zásuvku lze otevřít pouze tahem za čelní. Kvalitní plechové skříně do dílny se hodí nejen pro uložení nářadí , ale i jiných pracovních nástrojů, materiálu a drobných součástek. V naší nabídce je najdete v různých rozměrech, kromě samotných skříní u nás navíc pořídíte také děliče, s jejichž pomocí můžete v jednom šuplíku skladovat několik odlišných věcí dohromady, aniž by vznikl chaos.


Zásuvkové skříně jsou ideální pro skladování nářadí. Ocelový plech je žárově pozinkovaný a opatřený vypalovaným polyamidovým lakem. Dalšími výhodami jsou dobrá ventilace, celoživotní bezúdržbovost, zamykání cylindrickým.

Naše boxy na nářadí jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, zajištěna je tak vysoká životnost a odolnost. Zahradní úložné bedny využijete nejen na Vaší zahradě, ale také na chatách, garážích, sklepech atd. Skip navigation Sign in. Tvarově může zahradní skříň na nářadí připomínat tradiční dílenskou šatnovou skříňku na oděvy a pracovní pomůcky. Výška musí být taková, aby se do ní vešel rýč, lopata, hrábě a podobné nářadí s dlouhou násadou.


Elegantním rozdílem bude šikmá sedlová stříška, která zabrání zatékání dešťové. Na dotaz „plastová skříň na zahradu“ jsme našli: Police a regály. Plastové zahradní boxy a skříně na ukládání potahů k zahradnímu nábytku, zahradního nářadí nebo různých prostředků pro úklid. Velmi praktická skříň pro malé prostory.


Harmonicky se začlení - vzhledem ke své kompaktní velikosti a elegantnímu designu - na každém místě. Zahradní skříň na nářadí umělý ratan: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky